# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Stoperlerimiz cidden kötü.Emre Güngör'ün ilk geldiği günlerdeki hâli olsa zaten transfere ihtiyaç falan olmazdı ama kendisi Necati Ateş sendromu yaşayanlardan,kendi etti kendi buldu,bu saatten sonra da hayır gelmez zaten ondan.Elde kalıyor Gökhan Zan ve Emre Aşık.Emre aslan,emektar,vefalı adam da Emre Aşık sonuçta,üst seviye bir stoper değil,banko oynayacak adam hiç değil,gençliğinde de buydu bu adam yani.Gökhan Zan zaten malum ...

Ee ne kaldı bize ? Biyonik adam Servet Çetin. :) Yanına adam almamız şart.Gol atmakta zorunumuz yok illa atıyoruz,atarız ama gol yememe konusunu bir türlü halledemedik,o da defansın istikrarsızlığından,oradaki oyuncuların performansından kaynaklanıyor.Meriç yukarda alıntılamış birşeyler de o kadar karışık olduğunu düşünmüyorum olayın.Tomas - Song varken önünde tek Saidou ile oynuyorduk biz,önemli olan göbek derim geçerim.

Çak oraya taş stoperi,gerisine karışma,o kadar. :D

tekrardan forumda bu :cool: smile ın kaldırımasını talep ediyorum :D

Türkiyenin bütün yerli stoperleri bizde zaten. Ayrıca devre arası aldı aldı yönetim. yoksa şampiyonlar ligi hayal. şampiyonlar ligi gelecek sene telekom arena için olmazsa olmaz. o yüzden yüzde 101 yabancı stoper gelicek.

servet gökhan emre ler ve hakan balta stoperde türkiye için hayli hayli yeter,biz hiç defansa takviye yapmasakta en kötü 2.bitiririz ligi avrupa başka ama, ş.l ye katılırız yine sıradan oyuncuya karşıyım ben kaliteli uygun maliyetli bi adam varsa alınsın renkdaş karşı değilim;)

Türkiye Avrupa şampiyonasında 3. veya 4.olurken kaç gol yemiş bakmak lazım,

Portekiz 2

İsviçre 1

Çek Cumhuriyeti 2

Hırvatistan 1

Almanya 3

5 maçta 9 gol yiyen başka bir savunma yok,yani biz az yediğimizden yarı final oynamadık,iyi zamanlarda gol bulduğumuzdan kazandık.

İhtiyacımız olan adam Emre Güngör tarzında olmalı.Savaşçı,cengaver ama aynı zamanda ayağına top yakışan,pas yapabilen cinsten.Hatırlayın Fenerbahçe'yi Nonda'nın golüyle yendiğimiz maçı.Ümit Karan'ın direkten dönen bir topu vardır o maçta,o pozisyonun gelişimini izleyin derim,ağzınız açık kalacak.O gün o kadar dikkat etmemiştim,geçenlerde izlediğimde gerçekten çok şaşırdım.Elimizdeki adam neymiş be dedim.

nerden mi izleyeceksiniz ? şurdan olabilir mesela.

Almanya'da türk stoper mi var?

Serdar Kesimal, Eren Güngör ve en son Volkan. Kayseri birşekilde bulup parlatıyor bu adamları, arasak eminim birçok gelecek vaad eden gurbetçi bulabiliriz. Son yıllarda iyi gurbetçi stoperler çıktı Almanya'da. Maliyeti bizi aşar ama Serdar Taşcı'yı da sayabiliriz bunların arasına. Ayrıca Almanya da şart değil, Gençlerbirliği mesela sezon başında Hollanda'dan Aykut'u getirdiler. Böyle transferler maddi olarak takıma fazla yük olmazlar ama bir tutarsa, 10 yılımız garanti. :)

Portekiz 2

İsviçre 1

Çek Cumhuriyeti 2

Hırvatistan 1

Almanya 3

5 maçta 9 gol yiyen başka bir savunma yok,yani biz az yediğimizden yarı final oynamadık,iyi zamanlarda gol bulduğumuzdan kazandık.

sen resmin bütünü görmüyorsun? milli takımın sistemi farklı GS nin sistemi farklı :cool:

Portekiz 2

İsviçre 1

Çek Cumhuriyeti 2

Hırvatistan 1

Almanya 3

Arkadaş, Türkiye'nin en iyi iki stoper Gökhan ve Servet'tir. Var mı aksi ? Ali Turan , Aydın Toscalı , Bekir falan mı ?

En iyi 4 stoper : Servet,Gökhan,Emre Aşık,Hakan Balta(kısmen stoper)

Serdar Kesimal, Eren Güngör ve en son Volkan. Kayseri birşekilde bulup parlatıyor bu adamları, arasak eminim birçok gelecek vaad eden gurbetçi bulabiliriz. Son yıllarda iyi gurbetçi stoperler çıktı Almanya'da. Maliyeti bizi aşar ama Serdar Taşcı'yı da sayabiliriz bunların arasına. Ayrıca Almanya da şart değil, Gençlerbirliği mesela sezon başında Hollanda'dan Aykut'u getirdiler. Böyle transferler maddi olarak takıma fazla yük olmazlar ama bir tutarsa, 10 yılımız garanti. :)

Eren Güngör'ün Almanya ile bir bağlantısı yok. :)

İhtiyacımız olan adam Emre Güngör tarzında olmalı.Savaşçı,cengaver ama aynı zamanda ayağına top yakışan,pas yapabilen cinsten.Hatırlayın Fenerbahçe'yi Nonda'nın golüyle yendiğimiz maçı.Ümit Karan'ın direkten dönen bir topu vardır o maçta,o pozisyonun gelişimini izleyin derim,ağzınız açık kalacak.O gün o kadar dikkat etmemiştim,geçenlerde izlediğimde gerçekten çok şaşırdım.Elimizdeki adam neymiş be dedim.

Yaşıyor mu bilmiyorum ama eğer yaşıyor ise Gabriel Milito derim Murat . Hem Marquez´den daha mantıklı hemde aradığımız adam + Olarak Emre Güngör´den 2-3 gömlek kalıteli

Türkiye'deki stoperlerin hepsi, tekniksiz, vasat ve de kasap.

Arkadaş, Türkiye'nin en iyi iki stoper Gökhan ve Servet'tir. Var mı aksi ? Ali Turan , Aydın Toscalı , Bekir falan mı ?

İbrahim Toraman Gökhan Zan'dan çok daha iyi bir stoperdir bence.Stoper kısırlığı var zaten,aklıma gelmiyor başka adam.Kısırlıktan dolayı Gökhan Zan iyi görünüyor ya zaten.

Balta deme de Güngör de. Aynı hesap.

Sabri-Gökhan-Servet-Balta

Sabri-Emre A.-Emre G.-Balta

Bu dörtlüler milli takımda beraber oynamadı mı sanıyorsunuz?

Değişik varyasyonlarını deneyin. Hepsi aynı kapı.

sen resmin bütünü görmüyorsun? milli takımın sistemi farklı GS nin sistemi farklı :cool:

Zaten aynı şeyi diyorum,ofansif hattımız defansımıza göre daha kaliteli,yaklaştırmak lazım birbirine,denge yok takımda,takım 2 sene önce şampiyon olan takımdan 2 kat daha iyi ama,daha iyi bir kollektif uyum yok,çünkü organize edecek bir defans yok,ya da box to box bir orta saha yok,az buçuk Elano var elimizde o da daha tam verim veremedi bir türlü.

O pası unutmak mümkün değil.:)

Yaşıyor mu bilmiyorum ama eğer yaşıyor ise Gabriel Milito derim Murat . Hem Marquez´den daha mantıklı hemde aradığımız adam + Olarak Emre Güngör´den 2-3 gömlek kalıteli

O da daha yeni sakatlıktan kurtuldu be Okanım,hiç güvenemiyorum valla.Bakalım bakalım kim çıkacak kutudan,bekleyip göreceğiz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt