# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Ne olursa olsun defansa takviye sart.Kaliteli olanindan.

aynen katılıyorum. şöyle sert ve hızlı olanından olursa güzel. bide teknik olursa tadından yenmez. ama öncelik hız olmalı.

Sert , hızlı ve teknik

Nemanja_Vidic_391887a.jpg

Direk Vidic geldi aklıma :D O özelliklerde başka bir adam varsa ve bu isim alabileceğimiz bir isim ise ne ala

Evet ortada. Son Avrupa Şampiyonası 3-4.sü.

Olm yedigimiz komik golleri görmedin heralde?

Haklısın en iyi Türk stoperler bizde ama yeterli degiller demek ki. Yerli olarak alabilecegimiz fazla stoperde yok. Yabancı hakkımızı forvet için kullanmamız hiç mantıklı degil, savunmamız bu kadar kötüyken. Alınacak forvet Baros'un yedegi olur en fazla. Yerli forvet alamazsakta Linderoth'u gönderip iki yapancı alırız.

Türk milli takımının stoperleri Leo Franco sayelerinde kevgire döndü! Servet kelle-paça, fizikle oynuyor, Gökhan oynamıyor sakatlanıyor, Hakan Balta o mevkinin adamı değil açıkçası Türk milli takımının stoperleri bizde diyerek kendimizi avutuyoruz.

gercektende bence marquez gelirse süper bi is yapmis oluruz gökhan zanla olmuyo zaten bence yönetim servetin gidecegini düsünpte gökhani aldilar cünkü ikiside ayni stilde oyuncular

gercektende bence marquez gelirse süper bi is yapmis oluruz gökhan zanla olmuyo zaten bence yönetim servetin gidecegini düsünpte gökhani aldilar cünkü ikiside ayni stilde oyuncular

G.Zan transferi evet bu nedenle yapıldı.Servet kalınca da o konuda bir kısıntı yaşadık.

Yukarı gitsin biraz,yakışmıyor.

Gel artık be Rafağğğğğğ Başghaaan

Geleceğine hiç ama hiç inanmıyorum inşallah yanılırım.

İhtimal verebilsem bile onun umudu bana yeterdi.

Allahım adam şu anda 11 de maçta oynuyor,hala gel artık filan geyiği yapıyorsanız bence biran önce bir psikoloğa görünün...Bir beyin ne yakarda kendini böyle birşeye inandırır anlamak mümkün değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt