# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Yeni bir sayfa actim artik:

Eyv reyis.

keşke barçanın defansından bir adam alabilsek hafif şişkinlik var bu yüzden az da olsa umutluyum puyol,cigi,marquez,pique,milito 1 kişi fazla gibi duruyo hangisi gelse kabulumdür.

keşke barçanın defansından bir adam alabilsek hafif şişkinlik var bu yüzden az da olsa umutluyum puyol,cigi,marquez,pique,milito 1 kişi fazla gibi duruyo hangisi gelse kabulumdür.

Doğru diyon da Barça'nın da Xavi-Iniesta-Toure-Keita-Busquets ortasahasından Toure ve Keita gidince o iş zorlaşıyor.Şu iş sene sonunda olsaydı bu kadar laf etmezdim ancak adamların 2 önemli oyuncusu yokken ve Marquez önlibero da oynayabilirken bu adamı getirebilmen için en az 10 milyon euro lazım,o kadar parayı verebilecek olsaydık zaten Sercan için bu kadar kıvranmazdık.

marquez i istemek sadece hayal, yüksekten uçuyoruz

Dün ilk 11 oynadı umutlarım azaldı ama tükenmedi :)

FCn denen blog bütün siteleri,bütün forumları,blogları gezip derleme haber yapan bir blogdur...

Bu iş gerçekten sıktı artık :/

Hala Markuez'i mi bekliyorsunuz? Pirlo'yu beklemek daha mantıklı. Uçak hala havada mı acaba?

Marquez'e hayir. Gelme la.

Ikinci Frank De Boer olur, o da boyle teknik meknikti. Hic yok Barca yok total futbol yok topu oyuna sokan stoper geyiklerine girmeyelim. Servet'in yanina hizli, tek hamleli olmayan cengaver bir adam lazim onun aciklarini toplayacak. Marquez degil bu adam.

hayri basghanı kutluyorum ben bunu dedim banladılar forumdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt