# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Rijkaard stoper istemiş olabilir. Futboldan anlamadığını biliyoruz zaten hepimiz. Transferi Rijkaard'a bırakmayacaklarının dersini almıştır bence yönetim. Transferi iş bilen adamlara danışarak yapacaklardır. Rijkaard istediği kadar stoper istesin. Öncelik 3 tane orta saha transferinde.

:2aloh1:

1 - Önerdiğin adamlar vasat altı.

2 - Önerdiğin adamları izlemiyorsun. Fransa 2. ligini izliyorum deme şimdi.

Hadi Serhat hadi.Bana kulp takıyorsun ama sen kendin bile izlemiyorsun önerdiğin oyuncuları.Bir üstte yazdıklarımın hepsini izlemiş de yazmışımdır.İzlemeden oyuncu herkes yazıyor, bende yazdım;ancak mesajda belirttiğim oyuncuları değil.

Marquez'in devri kapandı,Emre G. oynasın mesajlarını da gördüm ya...

Marquez dediğin adam nedir ya? 32 yaşındaki adamı getiripte ne yapacağız? Ne kadar isim transferine meraklısınız anlamıyorum.Git Fransa Ligi'ne biraz incele Marquez'den daha yetenekli adamlar var 20-24 yaş arası!

aynı tipde cok sayıda oyuncu transferinin nelere mal olduğunun hala farkında olmamak için herhalde at gözlükleri ile dünyaya bakmak lazım geliyor...

24-30 aralığında adamlar alsak çok daha iyi olacak.

Marquez dediğin adam nedir ya? 32 yaşındaki adamı getiripte ne yapacağız? Ne kadar isim transferine meraklısınız anlamıyorum.Git Fransa Ligi'ne biraz incele Marquez'den daha yetenekli adamlar var 20-24 yaş arası!

Popescu geldiğinde 18 yaşındaydı ya o yüzden genç ve yetenekli oyuncu transferine alıştık..

Neil'in tecrübesi ve futbolunu görüyoruz. 32 yaşındaki adamı Türkiye Liginden almayacaksın İngiltere Premier veya İspanya La Liga'dakiler için geçerli değil bu...

Yav boru değil anasını satayım; her ne kadar 32 yaşında da olsa Marquez'den bahsediyoruz.Tamam yaşı biraz problem çıkarabilirz ama bizim ligde tam randımanlı 3 sezon rahat oynar.Amenna gidip kaliteli şöyle 25 yaşına kadar olan gnç bir oyuncu getireceklerse birşey diyemem.

Bayıldığınız Neill kaç yaşında ? Daha önce kaç tane genç oyuncu alıp da müthiş fayda sağladığımızı gördün ? Ayrıca ben daima genç oyuncu isterim ancak savunma kanayan yaramız gibi kaç yıldır.Bu nedenle Marquez gibi bir oyuncu uygun fiyata gelirse hayır diyene gülerim.

Haha bu adam için çıldırmıştık şimdi istemiyoruz çünkü Marquezden beklenen defansif oyun kurucu özelliğini herkezin transfer edilirken hayal kırıklığına uğradığı Neil fazlasıyla yapıyor bencede artık yabanci kontenjanımızı Defansif ortasaha oyuncularına ayırmalıyız.

Marquez’in adı G.Saray’la devre arasında da geçmiş, ancak yönetim kontratı biten Meksikalı yıldızın yerine Neill’i tercih etmişti.

Şimdi 2012’ye kadar nikah tazeleyen bu oyuncu için Neill’de olduğu gibi bonservis ödenmesi gerekecek!

RIJKAARD’IN ESKİ GÖZDESİ

İspanyol basını, şu sıralar sıkça G.Saray’ın sezon sonunda Barcelona’nın savunma oyuncusu Rafael Marquez’i transfer edeceğini manşetlerine taşıyor. Aslında Marquez, devre arasında da Cimbom’un gündemine girmiş ve bu haberi ilk kez 14 Kasım 2009’da HABERTÜRK de vermişti. O dönemde Rijkaard’ın isteğine karşın bu transfer gerçekleşmedi ve Marquez 2 hafta sonra Barcelona ile 2012 yılına kadar nikah tazeledi. Böylece Galatasaray, Meksikalı yıldızı ‘bedavaya’ transfer etme şansını elinden kaçırdı. Yönetim daha sonra Lucas Neill’i renklerine bağladı. Sezon başında yine bedavaya alınmayan Avustralyalı, bu kez 800 bin Euro’ya Everton’dan transfer edildi.

MEKSİKA’NIN KAPTANI

Neill’in gelişine rağmen savunmadan memnun kalmayan Rijkaard’ın bir yabancı daha istemesi üzerine Marquez’in ismi yeniden Aslan’la anılmaya başlandı. Ancak bu hamle G.Saray’a pahalıya patlayacak gibi görünüyor. Çünkü Cimbom’un, Marquez’i transfer etmek istemesi halinde 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için önce Barcelona’nın kapısının çalınması gerekecek. Bu da Meksika Milli Takımı’nın kaptanlığını yapan Marquez için yüklü miktarda bir bonservis bedelinin gözden çıkarılması anlamına geliyor. Bakalım Lucas Neill’i bedava yerine bonservisiyle alan yönetim, 31 yaşındaki Marquez’de de aynı yolu mu izleyecek?

II. Neill! - HTSpor.com

Marquez alınırsa defans çöker.Bekleyin,görün.

Bayıldığınız Neill kaç yaşında ? Daha önce kaç tane genç oyuncu alıp da müthiş fayda sağladığımızı gördün ? Ayrıca ben daima genç oyuncu isterim ancak savunma kanayan yaramız gibi kaç yıldır.Bu nedenle Marquez gibi bir oyuncu uygun fiyata gelirse hayır diyene gülerim.

Marquez son yıllarda ne kadar forma giydi?

Popescu geldiğinde 18 yaşındaydı ya o yüzden genç ve yetenekli oyuncu transferine alıştık..

Neil'in tecrübesi ve futbolunu görüyoruz. 32 yaşındaki adamı Türkiye Liginden almayacaksın İngiltere Premier veya İspanya La Liga'dakiler için geçerli değil bu...

Tamam sen çok iyi biliyorsun futbolu

Marquez'lere falan karsi cikilmasinin sebepleri adamin agir olmasindan ziyade bu tarz transferlerden herkesin yaka silkmesi artik, Galatasaray'dan biraz daha iyi diye kalite gozetmeden tum yedek oyunculari alirsak takim Meira, Jo, Leo dolar. Keita, Elano falan da dolar o ayri. Ama artik gelecege yonelik transferler yapilmali. Marquez gelecek, iki sene oynayacak, arada iki burrito cakacak, sonra yol alacak. Ne anladim boyle .....ten.

Marquez son yıllarda ne kadar forma giydi?

Takımdaki yabancıların ne kadar forma giymiş bizden önce ? Ben ille Marquez gelsin demiyorum ama Neill gelmeden önce Marquez haberi çıkmıştı.Millet çıldırıyordu sevinçten sonra Neill gelince yorumlar kötüleşmişti.Ama Neill tutturunca millet Marquez'i tanımaz oldu.

Marquez in kalitesi mi tartışılıyor:)

İnanamıyorum Jo yu,Dos Santos u beğenen adamlar Marquez in bize vereceği katkıyı sorguluyorlar.

Bu adamların en kötü hali bile ki, Marquez (standartların çok üStünde kaliteli futbolcu) bizim pozisyon almayı bilmeyen Türk stoperlerin önünde kral olur.

Örnek İtalya liginden kovulurcasına Beşiktaş a satılan Ferrari nin Türkiye de en iyi defans oyuncuları arasında gösterilmesi

Marquez de kalite de Ferrari yi katlar gerisini siz hesap edin artık..

Güldürmeyin beni:)

Galatasaray fos transferler yapmayacaksa ve karakterli adamlarla devam etmeyek isteyecekse bu transferle çok iyi bir giriş yapılmış olunur.

Marquez gelsin Ali Turan da gelicek ya .. Marquez veya Neill Liber oynar.. biz 20 gol yeriz iddaa ediyorum lig boyuunca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt