# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

alınırsa iyi olur

Arkadaslar birsey dikkatimi cekiyor, Lucas gercekten cok tecrubeli ve topu inanilmaz iyi kullanan bir oyuncu kabul ediyorum ancak ofsayti cok bozuyor dikkat eden varmi??

Geldiği takdirde Galatasaray'ın sistemine çok şey katabilecek bir oyuncu.Neill ile ortak konuştukları bir dil de varsa eğer savunmamızı ileride kurup offside taktiği ile oynayabiliriz.Bu sayede de yavaş olmalarının verdiği dezavantajı belki de avantaja çevirmiş oluruz.Yavaş deyip kestirip atmamak gerek.Bence Galatasaray'a çok şeyler katabilecek bir oyuncu en azından tecrübesiyle gençlere örnek olacaktır.

Bonservis bedeli sorun olmaycaktır fakat alacağı yıllık ücret olduça tartışmaya yol açar takım içersinde ve kamuoyunca. Bence lüzum yok onun yerine genç dinamik bir isim alınabilir.

Arkadaslar birsey dikkatimi cekiyor, Lucas gercekten cok tecrubeli ve topu inanilmaz iyi kullanan bir oyuncu kabul ediyorum ancak ofsayti cok bozuyor dikkat eden varmi??

Bunu bence senin benim gibi birçok kişi farketmiştir ama sorun şu ki arkasındaki kaleciler güven vermiyor.. Yanındaki partnerleri güven vermiyor.. Bekler ters, düz hiçbir şekilde kademe yapamıyor ben olsam kalecin yanında dururum :)

Evet kardeş iyi gözlemlemişsin, bana kalırsa hata yapmasının sebebi neill'in stoper değil de sağ bek patentli bir futbolcu oluşudur.

Marquez in gelmesi demek orta saha ve defansın rahatlaması demekdir aynı zamanda uzun toplarla daha iyi atakların yapılması demektir.

marquez gelirse sag bek sabri oynamali sol bekde hakan

==sabri===neill==marquez====hakan==

sabri ataga ciktiginda hakan 3ncu stoper olarak savunmada kalmali boylece ani kontra ataklara karsi daha tedbirli olur cunku sabri hizli belki cabuk geri gelir ama hakan gitti mi gec gelir

=====neill====marquez====hakan

uclusu savunmada bekler sabri ile birlikte orta sahadaki 3lu 4 kisi olur

Arkadaşlar Marquez gelmesin diyorsanız buna saygı duyarım geçerli bir sebebiniz vardır ama en azından Marquez'in yerine söylediğiniz adamın azıcık da olsa bir gerçekçiliği olsun.Kjaer'in Türkiye'de ne işi olur Allah aşkına?

marqueze çok sevinirm yeri gelir ön libero oynar yeri gelir neillın yanında .. süper transfer olur

En cok istedigim adam. Neill ile uzaktan yakidnan alakasi yok Marquez´in. Sert olan stoper Neill zaten, ayrica Rijkaard iki ayni tipte stoperi yan yana oynatmak istiyor. Iki stoperin de topu iyi kullanmasini istiyor. Sadece sert bi kesici istiyorsaniz oynatin Emre Güngör´ü ya da Ali Turan´i. Ama ben Marquez´in bu sene yapmis olacagimiz en iyi transfer olacagini düsünüyorum. Asil devrimi Marquez ile baslatiriz.

Bu sefer oalcak ama işe yarar mı bilmem.İnsallah bizim ligin üstünde performans çizebilir.

Rijkaard çok iyi bir kesici istese Servete bunları yapmazdı

demekki oyun kurma yönüne daha çok önem veriyo

ayrıca o çok beğendiğimiz neill ve kewell gibi karizması ve zekası son derece iyi bir oyuncu Marquez

genç oyuncu istiyosunuz da bu defans oyuncularının pas yeteneği oyun zekası anca bu yaşlarında meydana çıkıyo

tabiyki genç yaşta pas yapabilen stoperler de var ama onları da bize bırakmazlar

ya da çok para isterler

mesela Pique mükemmel paslar atabilir bence dünyanın en iyi defans oyuncusu

ama o da barcelona da oynuyo...

kısaca Marquez hem Rijkaardın istediği hem bizim için en gerçekçi transfer

gerçekleşeceğini sanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt