# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Umarım gelirde senin gibi isimli futbolculara meraklı taraftarlar bir kez daha yanılır.

Iyide bu sene dikis tutmadi diye yine Petre´lere dönecek halimiz yok degilmi? Marquez´den bahsediyoruz. Bu adam hala dünyanin en iyi 5-6 stoperinden biridir. Ben onu sadece stoper olarak düsünebilirim. Türkiye´de önlibero filan oynayamaz. Baskalarinin aksine Neill ile cok iyi ikili olacaklarini düsünüyorum.

Iyide bu sene dikis tutmadi diye yine Petre´lere dönecek halimiz yok degilmi? Marquez´den bahsediyoruz. Bu adam hala dünyanin en iyi 5-6 stoperinden biridir. Ben onu sadece stoper olarak düsünebilirim. Türkiye´de önlibero filan oynayamaz. Baskalarinin aksine Neill ile cok iyi ikili olacaklarini düsünüyorum.

Bu kadar yüceltme istersen.

Tek korkum Marquez-Lucas biraz yumuşak kalmaz mı??bu tandemde kim puyol etkisi yaratıcak??

Bence bu noktada ali turanıda es geçmemek lazım.Sonuçda çalışan formayı alacakdır.

neill-marquez ikilisi her ne kadar yumuşak görünsede oyunu defansdan kurma olaylarını en iyi yapacak ikili olarak görünmekde.Elbette burada sadece bu 2 oyuncunun performansınada bakılmamalı zira bu 2 oyuncuya eşlik edecek ve uyumlu oynaycak kalecide çok önemli bir ayrıntı..

Bu noktadada kaleci konusunda benim tercihim ufuk olacakdır.Şans tanınmalı bence bu çocuğa...

Tek korkum Marquez-Lucas biraz yumuşak kalmaz mı??bu tandemde kim puyol etkisi yaratıcak??

yumusakligi ile degil, arkamizda buyuk alanlar birakirsak ve ara toplari ile bir zaaf olabilir diye dusunuyorum, ama takim oyunu yerlesirse bu iki ismin tecrubesi oyunu bir ust seviyeye tasir.

bence takım savunması olmazsa kimi getirirseniz getirin mutlaka kötü bir ikili gibi gözükür puyol etkisinden önce orta sahada diarra, de jong etkisi lazım :D bize

Rafa savaşçı bi stoper değil gelmesi sakıncalı

Rafa tek kelime ile müthis bir stoper. Barca´daki performansini biliyorum bu yil. Izledin mi onu bu sene demeyin. Performansi düsmüs olsun, alirken faydsini görürürüz. Galatasaray tarihinin en iyi stoperi olur kanimca

Zaten Neill 30 yaşında,yanına yine 30 yaşında biri sakat olabilir.Çok iyi bir stoper ama en fazla 27 yaşlarında birini almak daha doğru olur.Hem de ileriyi düşünmüş oluruz.

marquez neill ikilisi kesinlikle olmaz marquez in yumuşak bir oyun tarzı bize daha sert güçlü aynı zamanda teknik bir stoper lazım ısrarla bougherra diyorum

Zaten Neill 30 yaşında,yanına yine 30 yaşında biri sakat olabilir.Çok iyi bir stoper ama en fazla 27 yaşlarında birini almak daha doğru olur.Hem de ileriyi düşünmüş oluruz.

Yaşla alakası yok pek, Marquez gençlik yıllarında, en formda olduğu zamanda da yavaş sayılabilecek bir defans oyuncusuydu ama şimdi tabii formdan da düşlünce iyice hantallaşmış.

ben neilin yanına daha genç birisini istiyorum açıkçası yoksa marquez iyi futbolcu benim gözümde ama 3 sene oynaslar bıraksalar kimlere kalcaz biz birden :D

bence takıma stoper o kadar da zaruri değil.

şöyle etkili bi yabancı bek alsak süper olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt