- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Çok umurumda mi sence? 42 yaşındaki adam emekli olmayı hak ettiğini düşünüyor. Neyine hassasiyet göstereyim bu zihniyetin.Forumda eytli ve memur var hatta yarisi öyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok umurumda mi sence? 42 yaşındaki adam emekli olmayı hak ettiğini düşünüyor. Neyine hassasiyet göstereyim bu zihniyetin.Forumda eytli ve memur var hatta yarisi öyle
Ne diyorsun!merkez degisebilir depremden dolayı fay hattı olan bölgelere ev yapmıyorlar
dogru alanlara ev yapılacaktır!!
bravo Uğur hocamBabasını da sevmezdim. Oğullarını da sevmiyorum
Ben 700 km yol gittim sırf can Atalay için. Hapishaneden çıkmazsa ölene kadar şeriat referandumu olsa bile sandığa gitmemeye yemin ettim. Bu kadar netim!seçtiğiniz, sesinizi duyurma ihtimali yüksek olanı da AYM ye karşı çıkıp, içeride tutuyorlar. Diyorum ya fuzuli masraf 600mv. İsimlerini 5 senede bir seçimlerde, pusulalarda görüyoruz sadece.
yıkılan yerlere tekrar ev yapma gibi bi plan yokNe diyorsun!
işin boktan tarafı muhalefet partileri ağzını açmıyor bu konuda. zerre sevmediğim ümit özdağ bile bir şeyler söyledi.Ben 700 km yol gittim sırf can Atalay için. Hapishaneden çıkmazsa ölene kadar şeriat referandumu olsa bile sandığa gitmemeye yemin ettim. Bu kadar netim!
Oyf. Muazzam bir kafan var kardeşyıkılan yerlere tekrar ev yapma gibi bi plan yok
fay hattına uzak yapacaklar
artık burası merkez degil
Bu hayata zenginlerin mal varlığına zenginlik katmaya geldin herhaldeÇok umurumda mi sence? 42 yaşındaki adam emekli olmayı hak ettiğini düşünüyor. Neyine hassasiyet göstereyim bu zihniyetin.
Anında Fenerbahçe formasını giyer reels çekerim. Kadıköy kombinesi alırım. Bu forumun yüzde 80'i de bunu yapar. Kimse size bir milyon dolar vermeyeceği için herkes ağalık taslar ben olmam diye.bravo Uğur hocam
bunların hepsi zengin sevici
1 milyon dolar verseler fbli falan olurlar
500b dolara da yaparım bunuAnında Fenerbahçe formasını giyer reels çekerim. Kadıköy kombinesi alırım. Bu forumun yüzde 80'i de bunu yapar. Kimse size bir milyon dolar vermeyeceği için herkes ağalık taslar ben olmam diye.
İşte sizin gibiler yüzünden dünya bu halde neyse allah akıl fikir versinAnında Fenerbahçe formasını giyer reels çekerim. Kadıköy kombinesi alırım. Bu forumun yüzde 80'i de bunu yapar. Kimse size bir milyon dolar vermeyeceği için herkes ağalık taslar ben olmam diye.
konya'ya gelirse beni de cagırİşte sizin gibiler yüzünden dünya bu halde neyse allah akıl fikir versin
Para her kapıyı açar ama kilitleyemez