rahmi koç

Babasını da sevmezdim. Oğullarını da sevmiyorum

seçtiğiniz, sesinizi duyurma ihtimali yüksek olanı da AYM ye karşı çıkıp, içeride tutuyorlar. Diyorum ya fuzuli masraf 600mv. İsimlerini 5 senede bir seçimlerde, pusulalarda görüyoruz sadece.
Ben 700 km yol gittim sırf can Atalay için. Hapishaneden çıkmazsa ölene kadar şeriat referandumu olsa bile sandığa gitmemeye yemin ettim. Bu kadar netim!

Ben 700 km yol gittim sırf can Atalay için. Hapishaneden çıkmazsa ölene kadar şeriat referandumu olsa bile sandığa gitmemeye yemin ettim. Bu kadar netim!
işin boktan tarafı muhalefet partileri ağzını açmıyor bu konuda. zerre sevmediğim ümit özdağ bile bir şeyler söyledi.

yıkılan yerlere tekrar ev yapma gibi bi plan yok

fay hattına uzak yapacaklar

artık burası merkez degil
Oyf. Muazzam bir kafan var kardeş :D

Fay hattının geçtiği yer olan Atatürk Caddesi'nde imar izni çıktı. Bu fotoğrafı çektiğim yolun sonundan aşağı inen cadde. Oralar daha korkunç. Bakan açıkladı. Kendi sözü.
Siz Recep'in yazdığına bakmayın arkadaşlar. Şehrin merkezine çok uzak bir bölgede toki yapıyorlar. Hem de çok hızlı. 32 bin daire sadece. Merkez Antakya'dan bahsediyorum başka hiçbir proje yok. Fay hattının geçtiği yerlerde imar yok diye bir şey yok. Herkes yerinde dönüşüm için başvuru yaptı ve onaylandı. Ciddi konuları rica ederim sulandirmayalim. Siyasilestirmeyelim.

bravo Uğur hocam
bunların hepsi zengin sevici

1 milyon dolar verseler fbli falan olurlar
Anında Fenerbahçe formasını giyer reels çekerim. Kadıköy kombinesi alırım. Bu forumun yüzde 80'i de bunu yapar. Kimse size bir milyon dolar vermeyeceği için herkes ağalık taslar ben olmam diye.

Anında Fenerbahçe formasını giyer reels çekerim. Kadıköy kombinesi alırım. Bu forumun yüzde 80'i de bunu yapar. Kimse size bir milyon dolar vermeyeceği için herkes ağalık taslar ben olmam diye.
İşte sizin gibiler yüzünden dünya bu halde neyse allah akıl fikir versin
Para her kapıyı açar ama kilitleyemez

o kadar haklı ki , umarım devlet yetkililerimiz bunu kulak ardı etmez bir çok devlet kurumunun ivedilikle özelleştirilirek bu sayıyı en aza indirgemek mümkün hali hazırda sayın bakan mehmet şimşek şimdiden bu sinyali almıştır.

100 lira vereyim en büyük Cimbom diye bağır Tahir

Geri
Üst Alt