Cevap: Rakibim ama önyargisiz bir okuyun.. Geri Dön Galatasaray
ulan adam demagoloji yaparak bizi yerden yere vurmuş sizde hak vererek beğenmişsiniz. yönetimden önce siz taraftarlıktan istifa edin.
Demekki bu arkadaşların taraftarlık kimyası başkaymış soyadaşım

, şu forumdada en hasta olduğum şey tepkini dile getir, gerçekleri söyle sonra 3-4 ergen kakara kikiri yaparak sulandırsın

,yalnız tayfadan bir eksik gözüme çarptı=> Murat Durgun

. Çok uzun cevap yazmak isterdim ama gerek yok.Ben sadece bu topikte yazılanlara tepki göstermedim kaldı ki doğru şeyler yazmış ama farklı renkten üyeler türk futbol forumunu istila etmiş durumda ve sürekli şakıyorlar.Neyse yapacak birşey yok bu arkadaşları değerli fenerbahçeli dostları ile başbaşa bırakmak gerekir

. Geleyim diğer bir mevzuya, hasan cemil isimli arkadaşın romanına kendisi anlatmış açıkcası okumadım özet geçtim

olayı birde ben anlatayım bu arkadaş bizim efsane dediğimiz saygıda kusur etmediğimiz (eleştirmek ayrı) İmparatorun üstüne çizgi çekerek avatar yapmış bende dedimki sen nasıl GS lısın ve kıvıracak değilim senin GS lı olduğuna inanmıyorum falan sonra neyse cam açtı bir kaç tane poster ve atkı gösterdi bende diyorum ki sen GS lı olmayı bırak gözümde adam değilsin, senin gibiler Hakanında üstüne çizgi çeker başka bir efsaneninde GS lı olsan kaç yazar, neyse yine bana demişlerki GS lılığını sorgulayamazsın kimsenin evet sorgulayamam sorgulamamda ama taraftarlık anlayışını eleştirirm hele hele benim fenerlilerle bir alıp veremediğim yok diyen bir insan adminlik yapmışsa, dimi kardeşlerim

. Hasan Cemil kardeşim yine sana döneym sen sertacla iyi anlaşırsın kendisi taraftar karşıtı devrimlerin hepsinin altında imzası vardır örnek vereyim antuda gese 6s yazarsan seviyesiz olmazsın, ama burada fenew yahut f5 yaparsan filtrelenirsin sadece ufak bir örnek.
Mert Erak kardeşim sen en iyibildiğin işi, forum oyunlarını organize etmeni tavsiye ederim ben sana çok bol gelirim bu konuda
Son olarak merih ince bey, farklı konularda farklı goruslerimizden ötürü yada en azından öyle tahmin ediyorum, bana giydirme çabanı anlıyorum, senin GS lılıgın beni 50ye çarpar 15e boler 105lede toplarmıs saygı duyarım, doğrudur ama heyecan yapmazsan daha iyi anlaşırız, msn adresimi istemişsin gerek yok, bir iletin olursa özel mesaj yoluyla gönderebilirsin.