- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 578
İçeride 0, dışarıda 1 puan alacağımızı düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Hollanda dayim ama en ucuz bilet 200 kagit. Ben gitsem kardesimide goturecegim, 400 kagitHollanda'dan bu maça gidebilir miyim mümkün mü?
Bizim için mi herkes için mi Schalke taraftari icin de mi 200? Nerde yazıyor?Bende Hollanda dayim ama en ucuz bilet 200 kagit. Ben gitsem kardesimide goturecegim, 400 kagit
Demin Google a yazdim ciktiBizim için mi herkes için mi Schalke taraftari icin de mi 200? Nerde yazıyor?
Südkurve yani kale arkasi. En alttan aldim.
Paypal ve bankaHangi ödeme methodları var renkdaş? Kredi kartından başka?
Paypal ve banka
6 dk kalmis sira icin. Insallah olur
Üyemisin Schalkeye?
arkadasin kuzeni üye. O bize 2 tane ayarlayacakÜyemisin Schalkeye?
Maç günlerine yakın çekiyorlarmış parayı okuduğuma göreBanka, Sofort varmı? Hollanda bankası üzeri ödeme yapma niyetindeyim
Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı reis yarın almadan önce. Üyelik falan şimdiden alalım mıDaha cok bilet vamis yahu, bütün bizim Türklerin bok yemesi yüzünden bu kadar uzadi hersey.
Biletlerimi su an aldim arkadaslar, o kadar mutluyum ki inanamazsiniz. Cocuklar gibi mutluluktan havaya sicrayacagim neredeyse.
5 sene gibi uzun bir süre sonrasinda tekrardan Galatasarayimizi görebilecegim![]()
Bilemiyorum ben dünden store da üyelik açtığım için direkt siteye yönlendirdi. Belki store da registrierung yapman gerekir.Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı reis yarın almadan önce. Üyelik falan şimdiden alalım mı
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futbolda bir sey ögrendiysem o da, Almanlari hic bir Zaman hafife almadir. Ne olursa olsun laleler cosuyor bir andaAveraj takimi olur bunlar, 6 puan sart
Maça bilet ayarlayan kişiye helalinden bi 50€ atarım.
sent via GSC
aynen bende alamadim dahaSaat 9 oldu halen vermiyor, alan oldumu?