Rakibimiz Schalke

İçeride 0, dışarıda 1 puan alacağımızı düşünüyorum.

Hollanda'dan maca gitmek isteyip 100euro'ya bilet ariyanlar PM yollasin. Burdan site yollamak yakismaz, ama hollanda'dan guvenilir bir site bilet satiyor. Schalke taraftarin oldugu yerde yanliz.

Daha cok bilet vamis yahu, bütün bizim Türklerin bok yemesi yüzünden bu kadar uzadi hersey.

Biletlerimi su an aldim arkadaslar, o kadar mutluyum ki inanamazsiniz. Cocuklar gibi mutluluktan havaya sicrayacagim neredeyse.

5 sene gibi uzun bir süre sonrasinda tekrardan Galatasarayimizi görebilecegim :hat:
Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı reis yarın almadan önce. Üyelik falan şimdiden alalım mı

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı reis yarın almadan önce. Üyelik falan şimdiden alalım mı

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilemiyorum ben dünden store da üyelik açtığım için direkt siteye yönlendirdi. Belki store da registrierung yapman gerekir.

Vallah büyük izdiham olur, Fatih'e de demiştim imkanınız varsa Hotline dan deneyin şansınızı veya fanshop da daha hızlı olabilir. Çünkü o site 100% yine çökecek bizimkilerin yüklenmesi ile.

sent via GSC

Adamlar bugün de sadece kendi üyelerine koymuşlar haberiniz olsun, ancak yarın alabilirsiniz

Geri
Üst Alt