- 23 Aralık 2008
- 65.083
- 62.896
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yazmış hani benim adımı kullanmıyordu@Doruk Ata TANRIVERDİ
@İsmail Enver 'in fener konusunu kopyala yapıştır yapmıştın oraya
şampiyonluk sayısı 21x para falan yazıyordu farkeden bile olmadı adamlar uzun bir şey yazınca okumayıp +1907 yazıyor herhalde sadece
![]()
Yok aslında konu Alpaya aitti@Doruk Ata TANRIVERDİ
@İsmail Enver 'in fener konusunu kopyala yapıştır yapmıştın oraya
şampiyonluk sayısı 21x para falan yazıyordu farkeden bile olmadı adamlar uzun bir şey yazınca okumayıp +1907 yazıyor herhalde sadece
![]()

Yok aslında konu Alpaya aittiÜye Görüşü - Türk Futbolunun Kurtuluşu Başarı Endeksli Kontrat!
ama dediğin gibi 21x şampiyonluğu silmeyi atlamışım, hiç biri de farketmemiş
dahası lig şampiyonu olamıyorlar ki birde cl geliri hesaplamış oraya alpay. adamlar okumadan burayı geç, burayı geç diyip sadece +1907 yapıyorlar.
He adımı kullanmasın sorun yok üstat teşekkür ederim
senin şu konunu biraz arak yaptım helal et kanka : ismailenver'den gelir getirici galatasaray projeleriHe adımı kullanmasın sorun yok üstat teşekkür ederim

ben birkaç gün önce açtım bi hesap ama içeride dayanamıyosun az daha ana avrat küfredecektim hepsine sonra hesap lazım olur diye yazmadımKullanılmayan antu hesabı varsa girip 2 kelam karalamak isterim
Helal olsun ismimi nickimi kullanma yetersenin şu konunu biraz arak yaptım helal et kanka : ismailenver'den gelir getirici galatasaray projeleri
Ekli dosyayı görüntüle 73598
Ekli dosyayı görüntüle 73602
Ekli dosyayı görüntüle 73599
Ekli dosyayı görüntüle 73601
Bu arada iyi olduklarını sandıkları oyuncuların çoğu çöp.
Ozan Tufan'ı övüyorlar, vasat bir orta saha oyuncusu, ne iyi pasör ne iyi şutör ne iyi top sürer ne de canavar gibi top kapar. Bu herifi bir de takımın lideri gibi oynatıyorlar.
Jailson için stoper oynamasa büyük potansiyel diyorlar, Josef'in en fazla taşşaklarını yer, Josef gitti gideli helva gibi orta sahaları var.
Ellerinde 4 tane iyi adam var, Garry, Vedat, Kruse ve Gustavo ki hakem olsa ligde Gustavo 2 maç oynar 1 maç oynamaz. Defans hattında da Serdar dışında iş yapan yok ki o da her maç kırmızı görmeli.
İsminin sonunda de souza'yı görünce Alex performansı bekledi kekolar.Bunlar Josef giderken sevinçten kına yakıyordu bir de. Hakikaten Fenerlilerde futboldan anlamak diye bir şey yok. Josef son yıllarda Fenerde gördüğüm en dominant orta saha performanslarından birini sergilemişti. Keşke bize o tip bir oyuncu gelse dediğim çok olmuştur.
Bu konu duruyor mu? Linki var mı rica etsemsenin şu konunu biraz arak yaptım helal et kanka : ismailenver'den gelir getirici galatasaray projeleri
Ekli dosyayı görüntüle 73598
Ekli dosyayı görüntüle 73602
Ekli dosyayı görüntüle 73599
Ekli dosyayı görüntüle 73601