Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetkililerden ricam lütfen şu başlığın son iki senesinin yedeğini alın bir yere koyun. Ali Koç'un seçilmesinden itibaren olan kısım yeter. Forum çökse bile bu değerli içerik kaybolmamalı. Böyle eğlence görmedim ben :asd:
bir antu arşivi birde @Uğur İz'in esrarengiz arşivi, devlet tarafından saklanmalı ;D

Yetkililerden ricam lütfen şu başlığın son iki senesinin yedeğini alın bir yere koyun. Ali Koç'un seçilmesinden itibaren olan kısım yeter. Forum çökse bile bu değerli içerik kaybolmamalı. Böyle eğlence görmedim ben :asd:
Arşivi var zaten.

bir antu arşivi birde @Uğur İz'in esrarengiz arşivi, devlet tarafından saklanmalı ;D
Antuya girip yazalım o zaman, arşivleyin bunlar bizim için çok değerli diyelim :asd:

Ama bizim forumun alıntı ve yorumları olmadan sadece antu yetersiz kalır. Dünya dünya olalı böyle billur geçme görmedi. Bu arada cahilliğimi mazur gör Uğur'un arşivde ne olaki?

Antuya girip yazalım o zaman, arşivleyin bunlar bizim için çok değerli diyelim :asd:

Ama bizim forumun alıntı ve yorumları olmadan sadece antu yetersiz kalır. Dünya dünya olalı böyle billur geçme görmedi. Bu arada cahilliğimi mazur gör Uğur'un arşivde ne olaki?
her duruma özel yüzlerce komik görseli var :hat:

Mesajı Gönderen: ancyra:cLink:3338075

Berke
Kurzawa vertohogen sarr mensoir
Gustavo irfan
Lallana
Willian texeria mertens
Cenk

Caner Kaan Zeki rodriguez Oğuz Kaan ozan chong‚ kaleciler ve alt yapıdan takviye

vallah aciyorum artik bunlara

Avrupada sözleşmesi biten herkes bunlara imza atacak kafaya bak ya bir de üstüne ortalama 30 milyon Euro'luk yerli oyuncuları toplayacaklar

Mesajı Gönderen: ancyra:cLink:3338075

Berke
Kurzawa vertohogen sarr mensoir
Gustavo irfan
Lallana
Willian texeria mertens
Cenk

Caner Kaan Zeki rodriguez Oğuz Kaan ozan chong‚ kaleciler ve alt yapıdan takviye

vallah aciyorum artik bunlara
kardeş bunları hangi parayla alcan ve limit sınırı var ve üçüncü sorun bunlar niye size gelsin :asd:

Mesajı Gönderen: ancyra:cLink:3338124

Mesela kurzawa willian vertehogen mertens lunstram alırsın bonservissiz‚ mensah‚ sarr ve chong genç oyuncular ve onlar da bonservissiz.. zaten transferi bitirmiş olursun ki
ozan kruse gustavo Rodriguez Berke Oğuz Kaan var mevcut kadrodan. Üzerine de 20 25 milyon a irfan Kaan umut zeki Emre yi alırsın. Ee sıfırdan kadro işte. Burada maaşlar önemli. Scouting her zaman devam etmeli tabi ki.

Mesaj ancyra tarafından düzenlenmiştir...

Adamlar bir bok aciklamadigindan dolayi taraftarlari tabiki hayal ediyor. Ondan sonra niye 700 mio euro borc. Ula aptal Mertens'a el parasi 3-5 Mio vereceksin + Maas olarak 7 + Bonus MINIMUM ki telefonu acsin sana.
Willian Barcaya degil sana gelir. Kurzawa belki olur ama rahat 3-4 mio maas verirsin + Bonus. Chong ve Sarr sana gelir zaten .d

Krusenin bile 4 net aldigini bilmeyip 2.5 aldigini saniyorlar aptallar. Muhabirleri acikladi diye. Almanlar duyurdu 4 mio olayini zaten. 2.5 mio ya almanya dan cikmazdi

Fener ve BJK ciddi transfer yapamaz. Yaparlarsa da bu ölüm döşeğindeki hastanın ağzını yastıkla kapatıp boğmak anlamına gelir. Adamlar iflas etmiş durumda, taraftarı 20-25 milyon Euro harcamaktan bahsediyor.

Adamlar son yıllarda berbat yönetilmekten, rezalet yönetilmeye terfi ettiler. Comolli geldiğinde ne olacağını tek tek söylemiştim ve aynen oldu.

Şimdi de ne olacağını söyliyeyim. Ali Koç tüm sorunun teknik kadroda olduğunu düşünecek. Bir tane Alman vs teknik direktör getirecek. Sonra da başarı bekleyecek. Gelen kişi de ancak Ersun kadar başarılı olacak ve kovulacak.

Oysa bu adam gerçekten vizyonlu olaydı yurt dışından alt yapı ekibi getirir, Kruse gibi yıldızcıklara senede milyonlarca Euro vermek yerine o parayı çok sağlam eğitim için harcardı.

Aynı şekilde çok sağlam bir Scout ekibi kurardı.

İşin gerçeği Fener ve BJK’nin bunlara harcayacak, ciddi fark yaratacak parası yok. Ali Koç alt yapı vs için kendi cebinden para verip bir şeyler yaparsa saygı duyarım ve endişelenmeye başlarım. Oysa yapacağı şey dediğim gibi Alman bir hoca getirip bir iki flaş transfer yapmak. Çünkü çapı bu.

Ayrıca hiç bir başarı arzulayan, gelecek vaad eden yabancı teknik direktör de Türkiye’ye gelmez. Gelecek olan yüksek maaş ve iyi bütçe ister, kendi kariyeri açısından. Türkiye gibi bir ülkeye geleyim, alt yapıya önem vereyim 5 senelik plan yapayım diyen yabancı teknik direktörü zaten ülkeye sokmamak gerekir çünkü buna inanacak kadar salak birisinin başarılı olma şansı yok.

Bana göre getireceği fiyata ve şu anki fayda(sızlığı)na göre satılması gereken oyuncular,

Vedat 15-25m
Altay 7-15m
Jailson 5-10m
Zajc 3-5m
Ferdi 7-10m
Frey 2-3m
Zanka 2-3m

Aşağı yukarı 40-50m euro gelir ve bonservissiz oyuncular ile gayet iyi bir kadro kurulabileceğini düşünüyorum.

beyin olumu gerceklesmis

Bana göre getireceği fiyata ve şu anki fayda(sızlığı)na göre satılması gereken oyuncular,

Vedat 15-25m
Altay 7-15m
Jailson 5-10m
Zajc 3-5m
Ferdi 7-10m
Frey 2-3m
Zanka 2-3m

Aşağı yukarı 40-50m euro gelir ve bonservissiz oyuncular ile gayet iyi bir kadro kurulabileceğini düşünüyorum.

beyin olumu gerceklesmis

bu konuda fikirlerine alalim @Murat Saylak

Vedat 15-25m
Altay 7-15m
Jailson 5-10m
Zajc 3-5m
Ferdi 7-10m
Frey 2-3m
Zanka 2-3m

beyin olumu gerceklesmis
Vedat 6-8
Jailson 4-7
Altay 2-3
Max fiyatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt