Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
fotoya tıklayıp okunmuyo mu rtaşRengim bidakine görüntüyü mobil forumdan al da biz de büyüteçle okumayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fotoya tıklayıp okunmuyo mu rtaşRengim bidakine görüntüyü mobil forumdan al da biz de büyüteçle okumayalım

ahah bunlar ne yavBunlarda en komiğime giden şeylerden biri de, yeni transferleri kim olursa olsun Messi muamelesi yapıp övüyorlar.
Sadık Çiftpınar hakkında ilk 2-3 maçtan sonra yazılmış mesajlara bakın yav.
sambacı - 14.02.2019 01:10
5 santimetre daha uzun olsa Şampiyonlar Ligi seviyesinde top-class bir stoper olurdu.
rapaic_milan - 02.02.2019 01:27
Stil olarak Fabil Cannavaroya benziyor
i.yaman - 28.01.2019 22:11
Hoşgeldin iyiki geldin. Zeka‚ Güç‚ Yetenek gördüm. Kaliteli adam. Hep böyle oynarsa yabanci transferi bile kesemez onu. Inşallah hep böyle oynar. Umut verici bir Transfer.
RUBİNHO - 29.01.2019 15:33
Alex´den sonra kaptan göremedik diyordum..sanırım yıllar sonra Alex´den sonra kaptanımızı bulacağız gibi...
moreye - 28.01.2019 21:55
Yeni Egemen
kagan41FB - 28.01.2019 22:11
Yerli Lugano nazar değmesin
sinantalya07 - 28.01.2019 23:24
İzlerken Lugano yu hatırladım
inadına heves - 29.01.2019 00:05
Egemen´in süratlisi‚ maşallahı var..

Ulan Allah'ın acınası kekosu bu kadroyu FM'de bile kuramazsın, oyunda bile bunlardan bazıları gelmez.Mesajı Gönderen: ancyra:cLink:3338075
Berke
Kurzawa vertohogen sarr mensoir
Gustavo irfan
Lallana
Willian texeria mertens
Cenk
Caner Kaan Zeki rodriguez Oğuz Kaan ozan chong‚ kaleciler ve alt yapıdan takviye
vallah aciyorum artik bunlara
jardim dalga geçmiş fenerle

kendisi fenerbahçeyi antuda araştırmış olabilir![]()
Ne Riera'sı yav. Erman Kılıç bile 1 ayda filan 1 kupa kazandı. Sonra CL listesine adı yazılmayınca oynamadan bizden ayrılmıştı.Emre Belözoğlu
24.02.2020 14:41 Pazartesi
ativan
Galiba 9 senede 2 sampiyonluk ile kariyeri bitti
Gs li riera nin bile daha cok sampiyonlugu vardir.

belhanda bu sene alexle kupaları eşitleyecek. süper lig kupası ve süper kupa ile 6 ediyo toplam. biri onların efsanesi diğeri tarihimizin en istenmeyen oyuncusuNe Riera'sı yav. Erman Kılıç bile 1 ayda filan 1 kupa kazandı. Sonra CL listesine adı yazılmayınca oynamadan bizden ayrılmıştı.
Muğdat 1 yılda 2 kupa aldı.
Yasin 4 yılda 6 kupa.
Efsaneleri Alex 8 senede 6 kupa.![]()
Çabanı takdir ediyorum. İlla bir yerden bir şey buluyorsun bizim modern orta sahamızı övmek için.belhanda bu sene alexle kupaları eşitleyecek. süper lig kupası ve süper kupa ile 6 ediyo toplam. biri onların efsanesi diğeri tarihimizin en istenmeyen oyuncusu

25m euroyla ilk 5 yaparlar tabi toparlanma sayılır o daBunlarin toparlanmasi icin en az 25m euro lazim.