- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim bok gibi oynayip yoktan penalti ile 1-0 aliriz. Hep baskalarina mi kiyakSivasspor maçımızın sonucuna göre buraları şenlendireceğim yarın. Umarım güzel bir oyun ve güzel bir skor ile maçı tamamlar şampiyonluğumuza emin adımlarla ilerleriz!
Ekli dosyayı görüntüle 73879
Tasak felan gecmek baska bu baska. Mahkemeye verilebilinir mi?
Cehennem derkenburaque - 07.03.2020 22:00
Yine elini kolunu sallayarak cehennemden çıkan bir hakem
Yıldız parkında bukadar rahat yürüyemezsinmasa basi galibiyetlerine alismislar senelerdir onlarida anlamak lazim.Hakemlik ne vardı ki?
Bir cok kiskirtmalarina gülerim kizarim baska da bu bokunu cikarmisBunu mahkemeye verseler götünden kan alırlarda kim niye uğraşsın ki? Zaten acınacak haldeler, millet goygoy geçip gülüp eğleniyor bunlarla.
Hiçbişey yoktu.bizim maçta da tek pozisyon bulamadılar desteksiz saldırdılar. Günah keçisi arıyorlarHakemlik ne vardı ki?
Bi yoktuHakemlik ne vardı ki?
Başkan iyi insan var kötü insan var, ben bu forumda uçakları düşsede hepsi ölse üzülmem diyen ve bunu bir kaç kez tekrar eden arkadaşlara şahit oldum aynı forumda abartmayın futbol bu diyen Fenerbahçelilerde var, yani bu bişey değil adam futbolcuların ölmesini istiyor düşünebiliyormusun.Bir cok kiskirtmalarina gülerim kizarim baska da bu bokunu cikarmis
Golü paylaşıyorlar şimdi neden iptal edildi diyorlar var mı yanlış bişeyHiçbişey yoktu.bizim maçta da tek pozisyon bulamadılar desteksiz saldırdılar. Günah keçisi arıyorlar
O pozisyonu ben de kaçırdım ama iptal doğru diyorlardı.ozan eliyle müdahale etmiş herhaldeGolü paylaşıyorlar şimdi neden iptal edildi diyorlar var mı yanlış bişey
Heee vay i.beler öncesini göstermiyorlar pozisyonun şimdi gördüm. A sporda fbli ender bilgin de skandal hakem hatası falan diyordu. Bunların yatacak yerğ yok. Bu kafadan kurtulmazlar umarım çünkü bu kafa sayesinde burunları boktan kurtulmuyorO pozisyonu ben de kaçırdım ama iptal doğru diyorlardı.ozan eliyle müdahale etmiş herhalde
Şimdi izledim vedat faul yapmış adamaHeee vay i.beler öncesini göstermiyorlar pozisyonun şimdi gördüm. A sporda fbli ender bilgin de skandal hakem hatası falan diyordu. Bunların yatacak yerğ yok. Bu kafadan kurtulmazlar umarım çünkü bu kafa sayesinde burunları boktan kurtulmuyor
insanların işi gücü var abi kimse ugraşmazEkli dosyayı görüntüle 73879
Tasak felan gecmek baska bu baska. Mahkemeye verilebilinir mi?
Sonunda geldi 9'da 9. Sampiyonluk devam ediyor pes etme kanaryam