Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaş herşeyi çalıyor adamlar slogan falan bile olsa affetmiyolar

ok.gif
Artvin1907 - 07.03.2020 22:40​
bos.gif

aslolan FENERBAHÇE idi‚ olumlu ya da olumsuz kişilere takıldık kaldık....

Fenerlikral - 07.03.2020 22:00

Chelsea zaferlerinden denizliye beraberlik golünde şampiyon olmussacina sevinen Fenere.

Kodumun beyinsizi sanki chelseayi 3 gün önce yendiler ben bekardım lan o zaman şimdi 5 yaşında çocuğum var..

Edit : bekarlığa da geçtim üniversite talebesiymişim :asd:

Son düzenleme:
Bu kadar kötülükle baş edemeyiz.. Çekin bu takımı ligten

07.03.2020 23:33 Cumartesi

lanet12

Ben olsam a takımda ki tüm futbolcuları satıp seneye b takımla çıkarım bak bakıyım bu lige bir kuruş para veren çıkıyor mu Fenerbahçe olmadan ama bunu yapacak yönetim nerde!

A takımında C takımı gibi zaten lanet kardeş kimlere satacak acaba o çöpleri. :asd:

Şampiyon olup takımımızı bir üst seviyeye çıkarıp rakiplere karşı bir üstünlük kurmamız gerekiyor, fenerbahçe artık zor kendine gelir bir kaç sene boyunca

Bugünkü maça bile hakem diyorlar bunlar adam olmaz hakemin gayet iyi yönettiği maça hakem demek ciddi bir beyinsizlik örneği böyle devam etsinler kendi hatalarını görmeyip hep hakem dış güçler vb. dedikleri sürece düzelmezler trabzon da başlamış ağlamaya yok hakem yok derin gs bilmem ne en büyük şanslarımızdan biri yani rakiplerin böyle hep başkalarını suçlamaları kendi hatalarını görmemeleri

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt