Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben galatasaray ağırlıklı bi federasyon hatırlamıyorum.hep fb bjk ağırlıklı. bitanesi vardı mesela malum olaylar patlayınca kaçtı. aziz kafasına göre şampiyonluk primi avansı cekıyordu ondan daha sampiyon olmadan. o gitti yine bi fenerli geldi o dahada rezil etti ondan sonra bjjklı geldi olduğu gibi kendı bjkdekı yonetım ekıbıyle. onlardan bırı bjkyıda bu işin ıcınden kurtardık diye kameralara enselendi şike mevzularında. o gitti nihat geldi. hep bi bjklı fblı etrafında dönüyor. bi haluk ulusoy mevzusunu yüzyıllardır konusuyorlar kulaktan dolma bilgilerle. alemin tek akıllıları kendılerı
H. Ulusoy

civilator357 - 13.09.2019 05:03

bos.gif

Mesajı Gönderen: Semih:cLink:5264863
mustafa cengiz-başkan

apo dalyaprak- başkan yardımcısı

tarator- hoca müsvettesi

bu üçlünün fotolarını yanyana koyun‚tüm camiayı görebilirsiniz...

ben daha kaliteli bir rakip görmek isterim‚bunlarda ne klas var ne de görgü.

sevgili(!) geseliler‚benim gördüğümü sizler göremiyor musunuz?

sevgili renkdas‚ topluluklar mustehak olduklari sekilde yonetiliyor. bu topluluk da bunlara layik.

Hele hele paralı köpeklere bak sen! 20 yıldır Aziz babaları şamar oğlanı yapmamış gibi laflara gel hele olm siz kimsiniz lan bu konuda bize akıl veriyorsunuz bu konuda gerekirse yönetimi değiştiririz biz, merak etmeyin daha önce yaptık yine yaparız. Siz asıl size bu sene de koyunca Ali Koç'tan da ağlayarak kurtulamadığınızda ne yapacağınızı düşünün.

Nane, limon kabuğu, bir güzel kaynasın aman
Ha ha ha ha ha, içine hatmi çiçeği, biraz tere otu katasın ama
Ha ha ha ha ha, hatta biraz tarçın, bir tutam zencefil aman
ha ha ha ha bin DERDE DEVA oluyor.

Bu sene de biz sampiyon olursak veya fb olamazsa var ya... yaninizdski fblilere iyi bakin derim

Tek dertleri Galatasaray
Almanyadada herkesin derdi Bayern Münih
Eh tek büyük olmak kolay degil...
ne gibi yani dertleri b.münih, ne konuda onları konuşuyor tepki falan veriyorlar,diğer takım taraftarları bizdeki gibi hakemler konusunda bi şey demiyorlardır herhalde.

civilator357 - 13.09.2019 05:03

bos.gif

Mesajı Gönderen: Semih:cLink:5264863
mustafa cengiz-başkan

apo dalyaprak- başkan yardımcısı

tarator- hoca müsvettesi

bu üçlünün fotolarını yanyana koyun‚tüm camiayı görebilirsiniz...

ben daha kaliteli bir rakip görmek isterim‚bunlarda ne klas var ne de görgü.

sevgili(!) geseliler‚benim gördüğümü sizler göremiyor musunuz?

sevgili renkdas‚ topluluklar mustehak olduklari sekilde yonetiliyor. bu topluluk da bunlara layik.

Hele hele paralı köpeklere bak sen! 20 yıldır Aziz babaları şamar oğlanı yapmamış gibi laflara gel hele olm siz kimsiniz lan bu konuda bize akıl veriyorsunuz bu konuda gerekirse yönetimi değiştiririz biz, merak etmeyin daha önce yaptık yine yaparız. Siz asıl size bu sene de koyunca Ali Koç'tan da ağlayarak kurtulamadığınızda ne yapacağınızı düşünün.

Apo yu sevmem hatta hic sevmem. Ama böyle yavsaklara da yedirmem kendisini.

Apo silksin sizi ezikler. Apo yu begenmememiz yetersiz bulmamiz sadece bizi ilgilendiren birsey, bahsettigi üclüyü begenmeyen adam kuvvetle muhtemel 20 sene Aziz'in saksakciligini yapmistir. Kaliteden bahsediyor ya al sana kalite.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt