- 27 Ocak 2010
- 58.700
- 30.335
- 3.363
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H. Ulusoyben galatasaray ağırlıklı bi federasyon hatırlamıyorum.hep fb bjk ağırlıklı. bitanesi vardı mesela malum olaylar patlayınca kaçtı. aziz kafasına göre şampiyonluk primi avansı cekıyordu ondan daha sampiyon olmadan. o gitti yine bi fenerli geldi o dahada rezil etti ondan sonra bjjklı geldi olduğu gibi kendı bjkdekı yonetım ekıbıyle. onlardan bırı bjkyıda bu işin ıcınden kurtardık diye kameralara enselendi şike mevzularında. o gitti nihat geldi. hep bi bjklı fblı etrafında dönüyor. bi haluk ulusoy mevzusunu yüzyıllardır konusuyorlar kulaktan dolma bilgilerle. alemin tek akıllıları kendılerı
ekibi ağırlıklı olarak gslilerdenmi olusuyordu biliyormusun hepsinin kim olduğunuH. Ulusoy
Ben baska GSli baskan hatirlamiyorumekibi ağırlıklı olarak gslilerdenmi olusuyordu biliyormusun hepsinin kim olduğunu
ben bilmiyorum
civilator357 - 13.09.2019 05:03 |
|
ustalara danışalımArkadaslar konusu degil ama
Penis agrisina ne iyi gelir bilen var mi?
masaj , er kişi tarafından yapılmalı.Arkadaslar konusu degil ama
Penis agrisina ne iyi gelir bilen var mi?
ne gibi yani dertleri b.münih, ne konuda onları konuşuyor tepki falan veriyorlar,diğer takım taraftarları bizdeki gibi hakemler konusunda bi şey demiyorlardır herhalde.Tek dertleri Galatasaray
Almanyadada herkesin derdi Bayern Münih
Eh tek büyük olmak kolay degil...
civilator357 - 13.09.2019 05:03
![]()
Mesajı Gönderen: Semih:cLink:5264863
mustafa cengiz-başkan
apo dalyaprak- başkan yardımcısı
tarator- hoca müsvettesi
bu üçlünün fotolarını yanyana koyun‚tüm camiayı görebilirsiniz...
ben daha kaliteli bir rakip görmek isterim‚bunlarda ne klas var ne de görgü.
sevgili(!) geseliler‚benim gördüğümü sizler göremiyor musunuz?
sevgili renkdas‚ topluluklar mustehak olduklari sekilde yonetiliyor. bu topluluk da bunlara layik.
Hele hele paralı köpeklere bak sen! 20 yıldır Aziz babaları şamar oğlanı yapmamış gibi laflara gel hele olm siz kimsiniz lan bu konuda bize akıl veriyorsunuz bu konuda gerekirse yönetimi değiştiririz biz, merak etmeyin daha önce yaptık yine yaparız. Siz asıl size bu sene de koyunca Ali Koç'tan da ağlayarak kurtulamadığınızda ne yapacağınızı düşünün.
Bizde de #Hedef 58
sivaslıyım zatennnHedef Sivas