Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sayfayı şenlendirmeye devam edelim

3 / 3
okSag.gif
ok.gif
Fenerlikral - 13.12.2020 12:52​
bos.gif

Sadettin saran + alman hoca ile bu maça çikmaliyiz.

Veya

Aydinlar fark etmez

Bu hocayı gönderin kafasını da anlamıyorum ben yalnız.

Göndericen de kim gelicek yani hemen

Birde bu maça istemiş, yani hemen demiş. :asd:

Adamlar Joystick'le kulüp yönetiyo.

Şu tipin başkan olması da taraftarının böyle olmasıda şaşırtmıyo

aaaa rambooo :asd:

maxresdefault.jpg

Ya tamam malsiniz anladik bok gibide oynarsiniz ama Galatasaray ve Alanyaspor ile ayni puanda olup sezon bitmistir demek neyin kafasi hala anlamis degilim xd

Tek Aykut yarışta tutar bu saçmasapan oyuncu grubunu. Onu da getirmezler.
Aykut kaç kere geldi?
Neden bir daha gelmesin.
Sonuçta ben burada olduğum sürece gelemez diyip kendi ellerinle getiren bir başkan var.

Karbonat fazla dayanamaz yakında topuklar.
Yüzde 51 Aykut gelir.

Gscimbom mobil

Aykut kaç kere geldi?
Neden bir daha gelmesin.
Sonuçta ben burada olduğum sürece gelemez diyip kendi ellerinle getiren bir başkan var.

Karbonat fazla dayanamaz yakında topuklar.
Yüzde 51 Aykut gelir.

Gscimbom mobil

Aykut Terim'den sonra belki de ülkedeki en sivri teknik direktör. Ali Koç denen herif de bana göre Aziz Yıldırım'dan bile daha egoist bir herif. Ersun'u affettim diye filan onu getirdi de Aykut ne öyle bir küçümseye mahkum bırakır kendini, ne de Ali böyle bir pr yapmadan Aykut'u takımın başına getirir. Bir de seçimde açık açık Aziz Yıldırım'ı destekleyen bir herifti Aykut, Ali bu kadar burnunu boka sokup getirmez diye düşünüyorum. Tam tersi bugün Erol-Emre'nin kulübü soktuğu durumun yarısına Aykut soksa Aysal-Terim gibi binbir mobbingle şimdiye 10 kere ipini dürerdi.

Ya tamam malsiniz anladik bok gibide oynarsiniz ama Galatasaray ve Alanyaspor ile ayni puanda olup sezon bitmistir demek neyin kafasi hala anlamis degilim xd
Bir kere mücadele yok oyun planı da yok ya da uygulayamıyorlar.
İkincisi Alanya ve bizim maç eksiğimiz var, geriden gelen Beşiktaş hatta Hatayspor bile bunları geçebilir onların 2 maç eksiği var.

Bir de şu var fb hariç bütün takımlar transferde frene bastı.
Ona rağmen bu tablo var.
Bunlar bu zamana kadar 30 puan toplayıp 7 puan fark bekliyorlardı.

Gscimbom mobil

Alex'e yaptığından sonra adını bile görmek istemediğim karaktersiz herif. Umarım Aliş böyle bir hata yapmaz.

Bir kere mücadele yok oyun planı da yok ya da uygulayamıyorlar.
İkincisi Alanya ve bizim maç eksiğimiz var, geriden gelen Beşiktaş hatta Hatayspor bile bunları geçebilir onların 2 maç eksiği var.

Bir de şu var fb hariç bütün takımlar transferde frene bastı.
Ona rağmen bu tablo var.
Bunlar bu zamana kadar 30 puan toplayıp 7 puan fark bekliyorlardı.

Gscimbom mobil
Tamam hayalkirikligi olabilir de ben acikcasi boyle bir tablo bekliyordum 18 transfer yapip takim olusturmak 1 sezonda olmuyor biraz zor yani. Ben henüz yapanida gormedim.

23 puandasin yarisin icindesin bu dingiller hemen ortaligi yakip sezon bitmistir diyerek kendi morallarini kendi bozuyorlar.
Daha 29 mac var yani neyin kafasiysa artik.

Alex'e yaptığından sonra adını bile görmek istemediğim karaktersiz herif. Umarım Aliş böyle bir hata yapmaz.

Sana göre Ali Koç müthiş karakterli birisiydi. Aykut'un yaptıklarının 10 katını yapmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt