- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Sana göre Ali Koç müthiş karakterli birisiydi. Aykut'un yaptıklarının 10 katını yapmıştır.
Ben mevcut gerginliğin nefretin sona ereceğine yönelik umudum vardı. Ali Koç'u bu yüzden destekledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana göre Ali Koç müthiş karakterli birisiydi. Aykut'un yaptıklarının 10 katını yapmıştır.
Bunlar her sene ağlıyolar o kadar zengin başkana,transfere,oluk oluk akan paraya rağmen
Bide dursun özbek bize değilde fbye başkan olsaydı nolurdu acaba
Aynen nefreti her gün daha da körüklüyor.Ben mevcut gerginliğin nefretin sona ereceğine yönelik umudum vardı. Ali Koç'u bu yüzden destekledim.
ali koç aziz döneminde yöneticilik yaparken izlediği maça sinirlenip duvarı yumruklayarak elini kırmış bi şahıs ki o zamanki yöneticiliğini hatırlayanlar bunun nekadar kontrolsüz,sinirli ve nefreti körükleyecek potansiyelde bi adam olabileceğini anlardı. medya sütten çıkmış ak kaşık gibi lanse etti ama yöneticilik geçmişi fairplay adına hiç de temiz değildi, arada geçen zamanda unuttu tabi millet.Ben mevcut gerginliğin nefretin sona ereceğine yönelik umudum vardı. Ali Koç'u bu yüzden destekledim.
Ölüyorlar zengin başkan diye. Ellerinden gelse bill Gatesin önünde eğilir bunlar. zengin başkanların maç satın almasından başka türlü şampiyonluk hayali kuramıyorlar. 2002-2009 arası aziz zengin yeaaa istediği topçuyu alır yeaaa gerekirse para basar alır şampiyonluğu yeaaa diye kulak diktikleri yılları unutmadık. Bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorlar.
acun da olabilir. adam türkiyenin en aydınlık yüzlerini survivorda topluyor her sene.
acun da olabilir. adam türkiyenin en aydınlık yüzlerini survivorda topluyor her sene.
Ben mevcut gerginliğin nefretin sona ereceğine yönelik umudum vardı. Ali Koç'u bu yüzden destekledim.
2011-12Tamam hayalkirikligi olabilir de ben acikcasi boyle bir tablo bekliyordum 18 transfer yapip takim olusturmak 1 sezonda olmuyor biraz zor yani. Ben henüz yapanida gormedim.
23 puandasin yarisin icindesin bu dingiller hemen ortaligi yakip sezon bitmistir diyerek kendi morallarini kendi bozuyorlar.
Daha 29 mac var yani neyin kafasiysa artik.
2011-12
Muslera
Eboue-Ujfalusi-Semih-Riera
Engin-Melo-Selçuk-Emre
Elmander-Necati
Bunların hiçbiri önceki sezon yoktu ve Fatih hoca bu 11 le şampiyon oldu..
Henüz yapabilen görmedim demişsin de.. hatırlatayım dedim...