Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben mevcut gerginliğin nefretin sona ereceğine yönelik umudum vardı. Ali Koç'u bu yüzden destekledim.
ali koç aziz döneminde yöneticilik yaparken izlediği maça sinirlenip duvarı yumruklayarak elini kırmış bi şahıs ki o zamanki yöneticiliğini hatırlayanlar bunun nekadar kontrolsüz,sinirli ve nefreti körükleyecek potansiyelde bi adam olabileceğini anlardı. medya sütten çıkmış ak kaşık gibi lanse etti ama yöneticilik geçmişi fairplay adına hiç de temiz değildi, arada geçen zamanda unuttu tabi millet.

Ölüyorlar zengin başkan diye. Ellerinden gelse bill Gatesin önünde eğilir bunlar. zengin başkanların maç satın almasından başka türlü şampiyonluk hayali kuramıyorlar. 2002-2009 arası aziz zengin yeaaa istediği topçuyu alır yeaaa gerekirse para basar alır şampiyonluğu yeaaa diye kulak diktikleri yılları unutmadık. Bu psikolojiden bir türlü çıkamıyorlar.

Tamam hayalkirikligi olabilir de ben acikcasi boyle bir tablo bekliyordum 18 transfer yapip takim olusturmak 1 sezonda olmuyor biraz zor yani. Ben henüz yapanida gormedim.

23 puandasin yarisin icindesin bu dingiller hemen ortaligi yakip sezon bitmistir diyerek kendi morallarini kendi bozuyorlar.
Daha 29 mac var yani neyin kafasiysa artik.
2011-12
Muslera
Eboue-Ujfalusi-Semih-Riera
Engin-Melo-Selçuk-Emre
Elmander-Necati
Bunların hiçbiri önceki sezon yoktu ve Fatih hoca bu 11 le şampiyon oldu..

Henüz yapabilen görmedim demişsin de.. hatırlatayım dedim...

2011-12
Muslera
Eboue-Ujfalusi-Semih-Riera
Engin-Melo-Selçuk-Emre
Elmander-Necati
Bunların hiçbiri önceki sezon yoktu ve Fatih hoca bu 11 le şampiyon oldu..

Henüz yapabilen görmedim demişsin de.. hatırlatayım dedim...

ama bunu yapan fatih hoca ve 4-4-2 ye dönene kadar eleştirilmişti fatih hoca oyun planı yüzünden , ayrıca fenerbahçe derbisine kadar 4-2-3-1 oynayıp derbi zamanı 4-4-2 ye dönüp emre ve semih kadroya girmişti yani bu değişikliği yapacak cesareti ve dinleteceği karizması olan bir hocası yok fenerbahçenin

2011/2012 ve 2017/2018 sezonlari bize sampiyonlugun ‘satin’ alinabilecegini gosterdi. Adapte sureci, alisma suresi, bunlar bos yaklasimlar. Kalite bir onbir, ilk haftadan son haftaya kadar ligi domine eder.

Fenerbahce Ali Koc doneminde transfer kalitesini yitirdi. Kaliteli, planli bir futbolcu kadrosu degil, her sezon bir futbolcu cöplügü olusturmaya ant icmis gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt