Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o şerefsiz televizyonlarda Galatasarayı çatır çatır savunan tek adam diyebilirm. Galatasarayı böyle seven savunan adamlara bu tür hakaretler yakışmaz sana kardeş

Ne yalan söyleyeyim bu tarz adamlar savunacağına hiç kimse savunmasın kulübü daha iyi. Maymun gibi videolar atıp kulübü savunduğunu sanan heriflerden bize hayır gelmez. Biz fener değiliz ki emre bol, ahmet ercanlar gibi medya maymunlarından medet umalım.

Ne yalan söyleyeyim bu tarz adamlar savunacağına hiç kimse savunmasın kulübü daha iyi. Maymun gibi videolar atıp kulübü savunduğunu sanan heriflerden bize hayır gelmez. Biz fener değiliz ki emre bol, ahmet ercanlar gibi medya maymunlarından medet umalım.
bu adamla emre bol karşılaştırılamaz bence. şaklaban videoları tabiki desteklemiyorum ama milleti kışkırtma özelliği falan yoktu bunun genel olarak saygılıydı bozuldu demekki

bu adamla emre bol karşılaştırılamaz bence. şaklaban videoları tabiki desteklemiyorum ama milleti kışkırtma özelliği falan yoktu bunun genel olarak saygılıydı bozuldu demekki

Ben de çok takip etmiyorum kendisini. Sadece yorumlarını, tepkilerini falan çok aptalca buluyorum. Arada da böyle saçma sapan videolar atıyor. Zaten çalıştığı medya çöplüğündeki herkese karşı da önyargılıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt