- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Ulan

Gscimbom mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan

bir miktar üzüldüm abi şu an ziyaretçiye kapamışlar gizli gizli içerden geliyordumbeyler kaliteli içerin ükretin tüm sayfayı prntscr yapıp atmayınemek verin saygı gösterelim
![]()
o şerefsiz televizyonlarda Galatasarayı çatır çatır savunan tek adam diyebilirm. Galatasarayı böyle seven savunan adamlara bu tür hakaretler yakışmaz sana kardeşBu da tam bir beyinsiz.
o şerefsiz televizyonlarda Galatasarayı çatır çatır savunan tek adam diyebilirm. Galatasarayı böyle seven savunan adamlara bu tür hakaretler yakışmaz sana kardeş
bu adamla emre bol karşılaştırılamaz bence. şaklaban videoları tabiki desteklemiyorum ama milleti kışkırtma özelliği falan yoktu bunun genel olarak saygılıydı bozuldu demekkiNe yalan söyleyeyim bu tarz adamlar savunacağına hiç kimse savunmasın kulübü daha iyi. Maymun gibi videolar atıp kulübü savunduğunu sanan heriflerden bize hayır gelmez. Biz fener değiliz ki emre bol, ahmet ercanlar gibi medya maymunlarından medet umalım.
Nedemek istemiski burada tum kariyerini borclu derken
bu adamla emre bol karşılaştırılamaz bence. şaklaban videoları tabiki desteklemiyorum ama milleti kışkırtma özelliği falan yoktu bunun genel olarak saygılıydı bozuldu demekki
erol bizi yeniyordu ya abi sadeceNedemek istemiski burada tum kariyerini borclu derken