Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.430
- 21.309
- 2.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hee bu o di mi yavEkli dosyayı görüntüle 125037
Ekli dosyayı görüntüle 125038
Bu herif Kenan Sipahi konusunda çok haklı yalnız. Bunu genç milli takımlarda bir büyüttüler bir büyüttüler, dedik heralde Bodiroga falan geliyor. Cidden Kenan’ın 2. Ligde düşmeme mücadelesi veren bir takımda bile işi yok. Rezalet bir oyuncu.
Allah herkese Kenan Sipahi şansı versin duası çok iyi dua. (Ben bunlara Aykut Erçetin ve Aydın Yılmaz’ı da eklemek istiyorum)
Hee bu o di mi yav
Ben de kimdi lan bu diyorum
Yok abi bu sefer kendi bacağına sıkmışLube Ayar denen kansıza sorsunlar dünkü maçta da doping var mıymış Efesli oyuncularda![]()
Valla o kadar övülüyordu ki ben de bir halt olacak herhalde diye düşünüyordum.Evet admirim. Muhtemelen bunun yaşını 2 yaş falan küçülttüler bu da fizikle ezdi milleti o kategorilerde. Şutu falan o zaman da rezaletti çünkü. O takımda en çok övülen oyuncu olması her türlü falso. Herif üzerine en ufak şekilde bir şey koyamadı.
Valla o kadar övülüyordu ki ben de bir halt olacak herhalde diye düşünüyordum.
O değilde bu ülkeden niye world class guard çıkmıyor yav
Cidden üzerinde düşünülmesi ve sorgulanması gereken bir konu. Dünya çapında uzun oyuncular çıktı NBA yapan hatta all star seçilen ama bir türlü guard çıkmıyor. Hadi çok eskiden basketbolu boyla oynanan bir spor olarak görüp ona göre seçimler yapıldı diyelim de şu anda neden böyle anlamak zor. Gerçi sonuçta o zamanlarda da birisinin topu getirmesi gerekiyor. İlla 1-2 tane iyi adam çıkmalıydı.
Guardlık çok daha fazla oyun hakimiyeti ve basketbol bilgisi gerektiyor yalnız. O yüzden olabilir. Şutunun kötü olma lüksü yok. Yoksa Doğuş gibi, Kenan gibi top sana geldiğinde seni tutan adam başkasına yardıma gider, risk alır. Sen de bunu görüp, kaçırırsan yerin dibine girersin, kenara gelirsin. Her topta en iyi adamı seçmen lazım. Baskı görünce hemen dribblingi kesmemen lazım vs vs. Bjk’nin Banvit’ten topladığı adamlarda bile guard yok Amerikalı getirdiler Blackmoon mu ne, diğer guard da Mehmet Yağmur.
Berk Uğurlu’dan umutluydum ama o çocuk da patlıcan suratın gazabına uğradı. Efes’in Bursa’ya kiraladığı Ömercan İlyasoğlu’nu izledim bize karşı. Şutu falan fena değil ama oyun kurucu olarak çok fazla umut vermedi, daha fazla gelişir umarım. Çıkarsa ya Efes’ten, ya Tofaş’tan ya da Karşıyaka’dan çıkar zaten. Bakalım.
5 yaşında alacaksın çocukları direkt guard olarak yetiştirmeye başlayacaksın başka türlü olmayacak gibi![]()
Milli takım seviyesinde başarılı dönemlerimiz oldu ama mesela diğer ülkelere bakıyorsun hep çok iyi guardlar var.
Yunanistan'da bir ara Spa, Diamantidis, Papaloukas aynı anda oynuyordu hani oyun zekası yüksek oyuncuyu geçtim penetresi iyi olan delici guardlar da çıktığını hatırlamıyorum hiç.
Spa gibi tek başına maç kazandıran adamı geçtim hadi de Teodosic gibi loser bile çıkaramadık![]()
Kenan liseyi bursada okudu, ben de aynı lisede idim.Ekli dosyayı görüntüle 125037
Ekli dosyayı görüntüle 125038
Bu herif Kenan Sipahi konusunda çok haklı yalnız. Bunu genç milli takımlarda bir büyüttüler bir büyüttüler, dedik heralde Bodiroga falan geliyor. Cidden Kenan’ın 2. Ligde düşmeme mücadelesi veren bir takımda bile işi yok. Rezalet bir oyuncu.
Allah herkese Kenan Sipahi şansı versin duası çok iyi dua. (Ben bunlara Aykut Erçetin ve Aydın Yılmaz’ı da eklemek istiyorum)
Kenan liseyi bursada okudu, ben de aynı lisede idim.
O dönem aslında fena değildi, milli takımda ve uluslararası turnuvalarda güzel işler yapıyordu.
Hatta barcelona ve olympiakos istemişti ve tofaşta kalmayı seçmişti baya şaşırmıştım.
Ardından fbye giderek hayatının hatasını yaptı, barcelonaya gitmeyip fbye gidiyorsan sebebi nedir merak etmişimdir hep.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi