Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu fenerlilerdeki sabır da neymiş biz hiç potada yokken kaybettiğimiz şampiyonlukta çıldıracak duruma geldik. 2 yıl şampiyon olamadık mı elimiz ayağımız titriyor sinirden bunlar 7-8 yıldır valla zor.
oluyor böyle dönemler. 2000'li yıllarda biz de 4 yılda 3 fener şampiyonluğu görmüştük. aradaki tek şampiyonluk da mucizevi şekilde gelmişti.

şansımız 14 seneden sonra hiç uzun ara vermemiş olmamız. ama dikkatli olmak lazım. 2 sene kaçırdık bile.

tehlikeyi filan bilmem

1993de çalınan şampiyonluk diye başlayan okuduğumuz okullarda sayısı 2-3ü geçmeyen tinerci güruhun ağız kokusunu çekmek daha ağır geliyor
onlara takılmaya lüzum yok.

benim bakış açım başarı üzerinden.

en başarılı takım olma hüviyetini tehlikeye sokacak her türlü ihtimalden çekinirim. bu payeyi geriden gelip aldık. kaptırmayı istemem.

en yakın rakip fener olduğu için biz olamayınca onlar da olamasın şeklinde bakıyorum.

Çok anladığım bir konu değil renktaş, zaten 2019’a bakmışım. Sanırım 6,7 milyar 2020 borcu.

Ekli dosyayı görüntüle 122875
Süper lig gibi kulüp gelirlerinin cüzzi miktarlarda gezdiği bi ligde sen city, psg gibi takılmaya çalışırsan borcun 10 milyar lira da olur 10 milyar euroda. Ben de fenerin en az 1 milyar euro borcu olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt