Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abbooovvv doğruysa ortalık biraz şenlenir belki

Ekli dosyayı görüntüle 122873

Doğru. Seçim açıklamalarının altına faaliyet raporu koymuşlar. Orada var zaten. Fenerde Ali Koç dahil kimsenin başkan adaylığını koymamasını açıklar bu durum.

300 cepten veriyor.
300 de sponsorluk.

Bu sene bizim takım bütçemiz 600 milyondu zaten.

Neyse o borçlar illaki geri ödenir.

Aba altindan sopa gösteriyor taraftara. Aday olacak ya haspam bana muhtacsiniz mesaji

Bunların borcu 4-5 milyar değil miydi, burda 300 milyon yazıyor?

O alacakları olan kişi ve kurumlar. Raporu okudum. 31 Aralık 2020 itibariyle 5,6 milyar borçları var. Mesut ve İrfan transferleri ile 6’yı bulur. Şampiyon olamadıkları için geçmiş olsun diyebiliriz.

O alacakları olan kişi ve kurumlar. Raporu okudum. 31 Aralık 2020 itibariyle 5,6 milyar borçları var. Mesut ve İrfan transferleri ile 6’yı bulur. Şampiyon olamadıkları için geçmiş olsun diyebiliriz.

Çok acayip bir noktadalar. Ali Koç ve Sponsorlukları olmazsa battılar. Ali Koç ve Futbol anla(ma)yışı yüzünden bu sefer kalır ve başarı gelmezse batacaklar. İki ucu keskin bıçak.

Toplam borçlarının 1 milyar Euro’nun altında olduğuna inanmıyorum.

Sadece geldiklerinde Ali Koç’un açıkladığı borçları, faiz rakamlarını, geldiğinden beri transferlere harcadıkları inanılmaz paraları ve sportif başarısızlıkları alt alta koyunca o borcun 5-6 milyarTL seviyesinde olmasına imkan yok.

Yalı çocuğu borçları azaltmayı geçtim dahada arttırdı ve daha buna bu sene giren çıkan maliyetler eklenmedi en en basitinden Haziran ayından buna kol gibi 6 milyon avro eklenecek samatyadan
Herşeyi şampiyon oluruz üzerine kurdular ama çok fena kiclarinda patladı yalı çocuğu ve fetocu bodur devam eder umarim

Doğru. Seçim açıklamalarının altına faaliyet raporu koymuşlar. Orada var zaten. Fenerde Ali Koç dahil kimsenin başkan adaylığını koymamasını açıklar bu durum.

Sirf bize her sene sözde transfer çalimi attik demeleri için kulübün amuajgodu lar

Toplam borçlarının 1 milyar Euro’nun altında olduğuna inanmıyorum.

Sadece geldiklerinde Ali Koç’un açıkladığı borçları, faiz rakamlarını, geldiğinden beri transferlere harcadıkları inanılmaz paraları ve sportif başarısızlıkları alt alta koyunca o borcun 5-6 milyarTL seviyesinde olmasına imkan yok.

Çok anladığım bir konu değil renktaş, zaten 2019’a bakmışım. Sanırım 6,7 milyar 2020 borcu.

IMG_1044.JPG

Ekli dosyalar

• IMG_1044.JPG
    IMG_1044.JPG
    140,6 KB · Görüntüleme: 90
şuraya 2 antu atın da keyfimiz yerine gelsin eheheh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt