Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turnike_85_85 - 12.05.2021 23:37​

bos.gif

Bu mubarek gunde Allah´tan niyazim Goztepe ve Malatya yensin. Biz de Kayseri´yi yenip yillarca unutulmayacak bir sampiyonluk kazanalim. Son 20 yilda yasadiklarimizin acisini oyle bir cikartalim ki onlar da bizim cektiklerimizi anlasin. Bir kere olsun sans bize de gulsun. Ne kadar kizgin olsak da Fenerbahce´ye sirtimizi ceviremiyoruz.
Dünün şoku geçti başladılar yavaş yavaş

Yalnız belirtmeden geçemedim; beste bildiğin 1 Mayıs Marşı yahu, sözleri ne olursa olsun. O zaman mevzu olmuştu da ''Canım ne alaka?'' filan diye inkar etmeye kalkmışlar, hatta ''Öyle ise çok yanlış, FB ye yakışmaz'' diyenleri de olmuştu...Sonra baktılar ki taraftarın beğenisini kazandı, hiç o dallara basmadılar...

Bunu biliyor olman lazımdı, bilip de hala çok beğeniyorsan o ayrı garabet olur. Herif bildiğin çalmış, ''Benim bestem'' diye gerindi ortalıkta...Mustafa Sandal' ın İspanyolca bir şarkının bestesini tek bir nota değiştirmeden kullanıp, açığa çıkınca ''Esinlendim'' demesi bile daha masum kalır; onca lafı edildi, çıtı çıkmadı Kıraç' ın...
Tını olarak tarz olarak andırıyor olabilir de 1 Mayıs marşı ile aynı veya benzer olduğunu düşünmüyorum. Ha tarz olarak Kıraç esinlenmiş olabilir ama aynısını çakıp geçmiş diyemem. Ortaya güzel bir melodi çıkarmıştı bence. Zaten özellikle ses ve söyleyiş tarzı olarak Cem Karaca'ya çok benzetilir hatta taklit ediyor diyenler vardı. Bu marşı Galatasaray'a yazsa ben hayır demezdim. Mustafa Sandal mevzusunu ise hiç bilmiyorum.

Tını olarak tarz olarak andırıyor olabilir de 1 Mayıs marşı ile aynı veya benzer olduğunu düşünmüyorum. Ha tarz olarak Kıraç esinlenmiş olabilir ama aynısını çakıp geçmiş diyemem. Ortaya güzel bir melodi çıkarmıştı bence. Zaten özellikle ses ve söyleyiş tarzı olarak Cem Karaca'ya çok benzetilir hatta taklit ediyor diyenler vardı. Bu marşı Galatasaray'a yazsa ben hayır demezdim. Mustafa Sandal mevzusunu ise hiç bilmiyorum.
Yaw renktas zevkler renkler tartisilmaz kesinlikle senin zevkine hicbir lafım yok yanlış anlamada bu marşın nesini beğendin be. O girişinde çalan enstrüman zaten iğrenç birşey. Birde telefon müziği yapanlar var. Dannn dann diye herkesin içinde çalmaya başlıyor. Gerçekten hiç müzik zevkime hitap etmiyor. Bizim marşlar çok daha güzel. Şu ikisi mesela çok daha kulağa hitap ediyor bence.

Yaw renktas zevkler renkler tartisilmaz kesinlikle senin zevkine hicbir lafım yok yanlış anlamada bu marşın nesini beğendin be. O girişinde çalan enstrüman zaten iğrenç birşey. Birde telefon müziği yapanlar var. Dannn dann diye herkesin içinde çalmaya başlıyor. Gerçekten hiç müzik zevkime hitap etmiyor. Bizim marşlar çok daha güzel. Şu ikisi mesela çok daha kulağa hitap ediyor bence.

Bizde ezelden mi yürüttük adanmış hayatları :asd:

Gs: 1-2: Malatya (son dakika sener uzaktan atiyor)
Goztepe: 5-1: Bjk
Kayseri: 2-2: Fb (son dakika Mugdat rovesata atiyor)

Fb'ye boyle sanli final yakisir.
Dalga geçiyoruz, bunların yorumlarını okuyup gülüyoruz ama son hafta her ihtimale açık. Üç takım da berbat ve her türlü şampiyonluğu hediye edebilme yetisine sahip.

Bugün Terim fb ye gideceğim derse hepsi omuzlarında taşır, öyle bir psikoloji.Biraz baktım Okan buruk gelsin diyen de olmuş, beğenmeyen de olmuş da Okan'ı beğenmeme gibi bir lüksünüz yok sizin battı batacaksınız.Gerçi bunların zengini de bitmiyor biz kendi işimize bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt