Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter da gündem olmuş şerefsiz, Ünal hoca hakkında algı yapıp iftira atıyormuş.
İşte beklediğim seyide yaptılar sonunda. Bu yorumları tweet leri herkes görüyor. İnsanların şerefine laf atarsan sonuclarina katlanirsin. Hayatımda bu kadar aglak insanların bir arada olduğu başka topluluk görmedim.

Yalnız profilimde Galatasaraylı Sergen avatarı kullanmaya başladıktan sonra bjk'nin 1 puan dahi alamaması...

Bence bu totem takdiri hak ediyor sevgili GSC ahalisi.
Berke Karabacakta fenerli garip cocugu avatarindan çıkardı. Fener yamuldu

Berke Karabacakta fenerli garip cocugu avatarindan çıkardı. Fener yamuldu
Ben çıkarttırdım onu zaten kardeşim. Lan dedim şu lanet avatarın yüzünden şikecileri şampiyon yapacaksın değiştir şunu dedim. Ne yapayım dedi ben de Jack Baker yap dedim. Manyak gitmiş hakikaten yapmış ;D

Yalnız profilimde Galatasaraylı Sergen avatarı kullanmaya başladıktan sonra bjk'nin 1 puan dahi alamaması...

Bence bu totem takdiri hak ediyor sevgili GSC ahalisi.
Foruma üye olduğumdan beri Fenerbahçe'nin şampiyon olamaması, Fenerbahçe'nin bizi yenememesi . . . ?

Ben çıkarttırdım onu zaten kardeşim. Lan dedim şu lanet avatarın yüzünden şikecileri şampiyon yapacaksın değiştir şunu dedim. Ne yapayım dedi ben de Jack Baker yap dedim. Manyak gitmiş hakikaten yapmış ;D
abi şu an ne yap derseniz yaparım valla bir gram umrumda değil gs fb bilmem ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt