Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2000 doğumlu Z kuşağı denilen ergenlerin ezici çoğunluğu Galatasaraylı sonra tinerci ondan sonra fenerli ciddi taraftar kaybı yaşayacak sikeciler hala daha yalı bebesi ve fetocu boduru başarılı görebilen möronlar toplulugu
Sezon başı okullar açıkken 9.siniflarin dersine girdim mevcut 30 civarıydı.Yoklama fişini aldım okuyorum; sınıfın yarıya yakını ismi Arda.Allah'tan ikinci isimleri de var karıştırmiyorum(2006 ve sonrası doğumlu).Biz sosyal hayatta bu gerçeği çok net görüyoruz, bizim site de bile 50 çocuk varsa yarıdan fazlası Galatasaray forması ile dolaşıyor.

Sezon başı okullar açıkken 9.siniflarin dersine girdim mevcut 30 civarıydı.Yoklama fişini aldım okuyorum; sınıfın yarıya yakını ismi Arda.Allah'tan ikinci isimleri de var karıştırmiyorum(2006 ve sonrası doğumlu).Biz sosyal hayatta bu gerçeği çok net görüyoruz, bizim site de bile 50 çocuk varsa yarıdan fazlası Galatasaray forması ile dolaşıyor.
Evet aynısı bizim dönemlerde var..
Okulda birçok arkadaşımın adı Gökmen, Yasin ve Metindi..

Bana birisi tipik bir Fenerbahçelinin resmini çiz dese bunu veya Gürcan denen aptalı gösteririm.

Prototip Fenerli.

Zaten bizim bi yönetici dedi ya "en tepesindekinden en alttakine alayı rambo okan seviyesi bu fener camiasının" diye.

işte daha net bi tanımı yok bence.

Bejeke yeniliyo, febe önde göturuyo biz 0-1 yenik durumdayiz, son dakikalar oynaniyor. Bejeke ve febe maclari bitiyor. Febe sampiyonluga cok yakin, bizim macda son 1dk artik. Febeliler kutlamalara baslarken biz son 30saniye skoru 1-1e getiriyoz ve sampiyon oluyoruz. Senaryo bu
Okurken bile gerim gerim gerildim, tüylerim ürperdi yemin ederim.

E1NEhwKXsActlM2

:asd:

türk futbol tarihine unutulmaz bir iz bıraktı doğru. böyle bir son beklemiyorduk hiç birimiz.

silmiş bu arada twiti :asd:
bu daha komik bir detay :D

Fenerbahçede bu kafa yapısı varken başarılı olması çok zor. Adamların geçmişine tecavüz etmişiz, geleceklerini göremiyorlar.

Fb ile alakalı güzel bulduğum olumlu bulduğum tek şeye imza atan sanatçıdır. Fb'nin 100. yıl marşını çok beğenirim lakin marşın yazıldığı camiaya ne söylesem az.

İtiraf et kendini marşa eşlik ederken yakaladığın oldu değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt