- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezon başı okullar açıkken 9.siniflarin dersine girdim mevcut 30 civarıydı.Yoklama fişini aldım okuyorum; sınıfın yarıya yakını ismi Arda.Allah'tan ikinci isimleri de var karıştırmiyorum(2006 ve sonrası doğumlu).Biz sosyal hayatta bu gerçeği çok net görüyoruz, bizim site de bile 50 çocuk varsa yarıdan fazlası Galatasaray forması ile dolaşıyor.2000 doğumlu Z kuşağı denilen ergenlerin ezici çoğunluğu Galatasaraylı sonra tinerci ondan sonra fenerli ciddi taraftar kaybı yaşayacak sikeciler hala daha yalı bebesi ve fetocu boduru başarılı görebilen möronlar toplulugu
Evet aynısı bizim dönemlerde var..Sezon başı okullar açıkken 9.siniflarin dersine girdim mevcut 30 civarıydı.Yoklama fişini aldım okuyorum; sınıfın yarıya yakını ismi Arda.Allah'tan ikinci isimleri de var karıştırmiyorum(2006 ve sonrası doğumlu).Biz sosyal hayatta bu gerçeği çok net görüyoruz, bizim site de bile 50 çocuk varsa yarıdan fazlası Galatasaray forması ile dolaşıyor.
Bana birisi tipik bir Fenerbahçelinin resmini çiz dese bunu veya Gürcan denen aptalı gösteririm.
Prototip Fenerli.
Okurken bile gerim gerim gerildim, tüylerim ürperdi yemin ederim.Bejeke yeniliyo, febe önde göturuyo biz 0-1 yenik durumdayiz, son dakikalar oynaniyor. Bejeke ve febe maclari bitiyor. Febe sampiyonluga cok yakin, bizim macda son 1dk artik. Febeliler kutlamalara baslarken biz son 30saniye skoru 1-1e getiriyoz ve sampiyon oluyoruz. Senaryo bu
Bütün mahallesi ailesi Galasaraylıyken sırf inat uğruna fenerli olan andaval bu
Fb ile alakalı güzel bulduğum olumlu bulduğum tek şeye imza atan sanatçıdır. Fb'nin 100. yıl marşını çok beğenirim lakin marşın yazıldığı camiaya ne söylesem az.
Twitter da gündem olmuş şerefsiz, Ünal hoca hakkında algı yapıp iftira atıyormuş.O bazen aklı başında konuşabiliyor. Bazen de güldürüyor beni. Turgay Demir denen zerzevat beni katil moduna sokuyor
Fb ile alakalı güzel bulduğum olumlu bulduğum tek şeye imza atan sanatçıdır. Fb'nin 100. yıl marşını çok beğenirim lakin marşın yazıldığı camiaya ne söylesem az.
Böyle bi son, hem bizim taraftardan hemde febe taraftarindan baya giden olur öbur tarafaOkurken bile gerim gerim gerildim, tüylerim ürperdi yemin ederim.
Buna random attım diye engellemişti beni köfte.![]()
türk futbol tarihine unutulmaz bir iz bıraktı doğru. böyle bir son beklemiyorduk hiç birimiz.
silmiş bu arada twiti
bu daha komik bir detay![]()
Yok öyle bir şey olmadı. Beni kendinle karıştırma Rambo Okan! Ben sadece beğendiğimi söyledim.İtiraf et kendini marşa eşlik ederken yakaladığın oldu değil mi?