Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 1.098
Bana birisi tipik bir Fenerbahçelinin resmini çiz dese bunu veya Gürcan denen aptalı gösteririm.
Prototip Fenerli.
Emre Bol bile adamdir bunlarin yaninda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana birisi tipik bir Fenerbahçelinin resmini çiz dese bunu veya Gürcan denen aptalı gösteririm.
Prototip Fenerli.
Yok ondan da en fazla adam'ın son iki harfi olur.Emre Bol bile adamdir bunlarin yaninda
Bjk forumu yokkiFener forumundan ziyade besiktas forumundan enstantane lazim şuan. Var mi bizi buna boğabilecek bir renktas
forzabesiktas var adminimBjk forumu yokki
Ekşi ve twitterın ebesine atladılar o yüzden.
İn cin top oynuyor orada, o yüzden sözlüğü sarmış durumdalar.forzabesiktas var adminim
66YozgatFB - 12.05.2021 04:53 |
|
z kuşağı bilemem de şu an ki 10 yaş altı grup futbolla ilgilenmiyor.ilerisi için büyük sıkıntı2000 doğumlu Z kuşağı denilen ergenlerin ezici çoğunluğu Galatasaraylı sonra tinerci ondan sonra fenerli ciddi taraftar kaybı yaşayacak sikeciler hala daha yalı bebesi ve fetocu boduru başarılı görebilen möronlar toplulugu
El öpmeye geliyormuş bayramda
Bu YozgatFB 10 sene önce de saçmalıyor du şimdi de aynı.
66YozgatFB - 12.05.2021 04:53
![]()
Ben artik kafamda bitirdim. Yemin ederim gs sampiyon olsun bir daha adamlara tek laf etmem. Saygiyi hak ediyorlar. Onca karisiklik icin buraya geldiler.
Bizim gibi aptallar oldugu sürece daha cok böyle rakip takim sampiyonlugu görürüz. Hic öyle bjk´ymis‚ gs´ymis diye takilmayin. Kim oluyorsa olsun. Bizim kadar rezil bir takim daha yoktur. Bu kadar kötü yönetilen bir takim yoktur.
Yeter artik
O bazen aklı başında konuşabiliyor. Bazen de güldürüyor beni. Turgay Demir denen zerzevat beni katil moduna sokuyorYok ondan da en fazla adam'ın son iki harfi olur.
Şampiyon olursak imana gelecek gibi duruyorBu YozgatFB 10 sene önce de saçmalıyor du şimdi de aynı.
Arşiv bunun ss leriyle dolu.
Gscimbom mobil
Bejeke yeniliyo, febe önde göturuyo biz 0-1 yenik durumdayiz, son dakikalar oynaniyor. Bejeke ve febe maclari bitiyor. Febe sampiyonluga cok yakin, bizim macda son 1dk artik. Febeliler kutlamalara baslarken biz son 30saniye skoru 1-1e getiriyoz ve sampiyon oluyoruz. Senaryo buCok ilginc bir senaryo ile bunlarda yeni bir travma yaratacak bir sampiyonluk kazanabiliriz. Ama yazmiyorum, son dakikaya kadar sukunet.. En kotu ikinci oluruz saglik olsun deriz.