Özgür Özel
Tecrübeli Üye
- 15 Eylül 2020
- 6.709
- 5.533
- 633
Turgay ne mal adamsin
Çok fena GT oldular. Bu bjk lileride en az fb liler kadar sevmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turgay ne mal adamsin
Turgay ne mal adamsin
Yaw renktas zevkler renkler tartisilmaz kesinlikle senin zevkine hicbir lafım yok yanlış anlamada bu marşın nesini beğendin be. O girişinde çalan enstrüman zaten iğrenç birşey. Birde telefon müziği yapanlar var. Dannn dann diye herkesin içinde çalmaya başlıyor. Gerçekten hiç müzik zevkime hitap etmiyor. Bizim marşlar çok daha güzel. Şu ikisi mesela çok daha kulağa hitap ediyor bence.
Bizim marşların üstüne tanımam gerçekten ama bir kaç tane kült coşkulu şarkı-marş olsa iyi olurdu.Şereftir seni sevmek benim kalbime dokunuyor gerçekten ama statta daha coşkulu daha ritmik marşlar hırs yaptırıyorBen bizim marşları beğenmiyorum veya kötü diye bir şey söylemedim ki renktaş. Hatta "Şereftir Seni Sevmek" marşı üzerine marş tanımam. Amma ve lakin bir de Kıraç'ın yaptığı tarzda bir marşımız olsaydı fena olmazdı. Boldladığım cümle kendi içinde çelişiyor zaten ona ayrıca cevap vermeyeyim.
2 1 oldu daha 2 dakika var diyor yav. Bu nasıl umutBunlar babadan oğula nesiller![]()
Benim lafım sana değil renktasim fener marşının iticiligini söylemek istedim sadece sakın yanlış anlamaBen bizim marşları beğenmiyorum veya kötü diye bir şey söylemedim ki renktaş. Hatta "Şereftir Seni Sevmek" marşı üzerine marş tanımam. Amma ve lakin bir de Kıraç'ın yaptığı tarzda bir marşımız olsaydı fena olmazdı. Boldladığım cümle kendi içinde çelişiyor zaten ona ayrıca cevap vermeyeyim.
Çebi'de bizi gaza getirdiydi.Bulent uslu karagumruge gaza getirdi. Bu malda goztepeyi gaza getirdi. Maç sonu selasini okuyabiliriz