Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw renktas zevkler renkler tartisilmaz kesinlikle senin zevkine hicbir lafım yok yanlış anlamada bu marşın nesini beğendin be. O girişinde çalan enstrüman zaten iğrenç birşey. Birde telefon müziği yapanlar var. Dannn dann diye herkesin içinde çalmaya başlıyor. Gerçekten hiç müzik zevkime hitap etmiyor. Bizim marşlar çok daha güzel. Şu ikisi mesela çok daha kulağa hitap ediyor bence.

Ben bizim marşları beğenmiyorum veya kötü diye bir şey söylemedim ki renktaş. Hatta "Şereftir Seni Sevmek" marşı üzerine marş tanımam. Amma ve lakin bir de Kıraç'ın yaptığı tarzda bir marşımız olsaydı fena olmazdı. Boldladığım cümle kendi içinde çelişiyor zaten ona ayrıca cevap vermeyeyim.

Ben bizim marşları beğenmiyorum veya kötü diye bir şey söylemedim ki renktaş. Hatta "Şereftir Seni Sevmek" marşı üzerine marş tanımam. Amma ve lakin bir de Kıraç'ın yaptığı tarzda bir marşımız olsaydı fena olmazdı. Boldladığım cümle kendi içinde çelişiyor zaten ona ayrıca cevap vermeyeyim.
Bizim marşların üstüne tanımam gerçekten ama bir kaç tane kült coşkulu şarkı-marş olsa iyi olurdu.Şereftir seni sevmek benim kalbime dokunuyor gerçekten ama statta daha coşkulu daha ritmik marşlar hırs yaptırıyor 😊

Konu başlığının hakkını pek veremese de Ekşi'de tinerci bir gazetecinin bizim Karagümrük'e teşvik verdiğimizi iddia ettiği bir habere Fenerbahçe'li bir yazarın yapmış olduğu yorumu paylaşmak istedim: lan bu kadar utanmazlık, çirkeflik olamaz ya. hatay’a 7 attınız lan. hatay’ın yediği golleri izleyen, kimin kime para yedirdiğini çok rahat anlar. fanatik fenerbahçe’liyim, ölümüne galatasaray şampiyon olsun istiyorum. şereften bahsedip bu kadar şerefsizlik yapan başka bi takım yoktur.

Benim lafım sana değil renktasim fener marşının iticiligini söylemek istedim sadece sakın yanlış anlama :)

Bence meydanı bunlara bırakmamız iyiye işaret. Tamamen maça odaklı olalım. İstedikleri gibi zırlasınlar. 5-6 tane koyup şampiyon olduktan sonra çıkıp ağzımıza geleni söyleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt