- 2 Nisan 2012
- 40.159
- 19.854
- 2.548
Ulan hıyar Gomez 30 golü toplam 5 senede anca atıyor.
Ne kadar gerizekalılar ya.
Ne kadar gerizekalılar ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 küsur milyar TL borcu var ekonomik durumumuz daha iyi diyecek kadar kafayı yemiş adam. 5+1 = 2 bunların matematiği böyle. Ulan 6 milyara 2 milyar borç. 4 milyar TL bizden fazla borcunuz var. Hangi ekonomiden paradan hangi matematik ile bahs ediyosun. Cidden bunlarda akıl fikir yok... Bunlarla rakip olmaktan utanıyorum yaa. Ne desem bilemiyorum gerçekten fenerbahce ezikliği öyle bir eziklik değil farklı bir ezikliği var. Kimse anlayamaz
Bu sene şampiyon oldukmu yalı gider. Sonrada bütün olay UEFA dan alacakları bir cezaya bakar. Çok acildilar bizimkine benzer bir ceza gelirse ki ben bekliyorum bunu. Cidden bjk geçer bunları. Ama bjk de parasal anlamda aşırı batmış durumda. Bunlarında bir tarafına kaçacak. Biraz akıllı olursak herşey gelecekte bambaşka olabilirbjk bunları geçecek haberleri yok
Sen kıskançlık nedir bilirmisin renktasYorumum yok![]()
herifler oyle mal ki içlerinden muhendis bile olsa6 küsur milyar TL borcu var ekonomik durumumuz daha iyi diyecek kadar kafayı yemiş adam. 5+1 = 2 bunların matematiği böyle. Ulan 6 milyara 2 milyar borç. 4 milyar TL bizden fazla borcunuz var. Hangi ekonomiden paradan hangi matematik ile bahs ediyosun. Cidden bunlarda akıl fikir yok... Bunlarla rakip olmaktan utanıyorum yaa. Ne desem bilemiyorum gerçekten fenerbahce ezikliği öyle bir eziklik değil farklı bir ezikliği var. Kimse anlayamaz
yaw renktaş"çok iyiyse takımı neden bıraktı" ne kadar saçma bir arguman? o zaman senin aldığın adam iyiyse onun takımı onu neden bıraktı? ya da o kadar iyiyse neden daha üst liglere transfer yapamadı vs vs...
bu mantıkla bütün transferler çöptür sonucunu çıkarabiliriz.
yahu transfer dediğin riskli iş. yıldız oyuncu alıyorsun tutmuyor, olabilir. senin aldığın kimsenin duymadığı oyuncu süper çıkabilir.
adamlar en üst seviyede şizo gibi temsil ediliyor. 2 takımlı turnuvaları şampiyonluk sayıp stad etrafına süs yapıyor. kendi inandıkları paralel bir evrende yaşıyor. taraftarları ne yapsın?
rakip başarılı olursa da şike,derin gs falan : ) adamlar kaç yıldır başarılı değil ama b.münih özgüveni var her yıl,bizde bu kadar yokya adam torierra'ya, mertens'e forumunda 150 kere çöp/sakat vs yazınca, oyuncunun çöp olacağını sanıyor.
bir tanesi de iki oyuncuya 100 m euro bayıldığımıza inandırmış kendini mesela. 100 M EUR. öyle yazınca, GS'ın o maliyetin altına gireceğini sanıyor.
haydi bunlar normal vatandaş. belirli bir kapasiteye, eğitim seviyesine, bilgi/görgüye sahip. adam yılların sanatçısı, "fb uefa'dan men almadı ki" diyor. lan nasıl almadı? gidemedi ya o sene cl'ye :d
o da kendini inandırmış, men almadı diyor ya şaka gibi. "l'pool'dan 8 yemedik yemedik" diyen adam gibi.
türkiye'de her kesimde olmak üzere, iki grupta ise çoğunluk olarak bu tavrı görüyoruz. rakip her zaman haksız/hatalı/bitik/çöp fakat desteklediği komünite ne yaparsa yapsın doğru. ama rakip her zaman daha başarılı oluyor ne hikmetse.
yani temenni ile gerçeği karıştırmış bu insanlar. kendi hayal alemlerinde yaşıyorlar. bu yüzden de başarılı olamıyorlar zaten. böyle devam.
Lemina ve Batshu kesin mi?TS:
Bordodeli
—————-Uğurcan
Larsen-Tuanzebe-Hugo-Eren
———Dorukhan-Lemina
Batshuayi—Bakasetas—Trezeguet
—————Cornelius
Bu şekil bir kadro bence sakatlık olmadığı sürece bu ligdeki neredeyse her takımı paramparça eder. Kenardan da atacağın Kouassi, Siopis, Ömür, Berat, Visca, Djaniny gibi adamlar olur. Hamsikten de uzun süreli verim alabilirsek fena olur zaten.
Batshuayi'ye yeni pozisyon bulmus