Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan hıyar Gomez 30 golü toplam 5 senede anca atıyor.

Ne kadar gerizekalılar ya.

6 küsur milyar TL borcu var ekonomik durumumuz daha iyi diyecek kadar kafayı yemiş adam. 5+1 = 2 bunların matematiği böyle. Ulan 6 milyara 2 milyar borç. 4 milyar TL bizden fazla borcunuz var. Hangi ekonomiden paradan hangi matematik ile bahs ediyosun. Cidden bunlarda akıl fikir yok... Bunlarla rakip olmaktan utanıyorum yaa. Ne desem bilemiyorum gerçekten fenerbahce ezikliği öyle bir eziklik değil farklı bir ezikliği var. Kimse anlayamaz

bjk bunları geçecek haberleri yok
Bu sene şampiyon oldukmu yalı gider. Sonrada bütün olay UEFA dan alacakları bir cezaya bakar. Çok acildilar bizimkine benzer bir ceza gelirse ki ben bekliyorum bunu. Cidden bjk geçer bunları. Ama bjk de parasal anlamda aşırı batmış durumda. Bunlarında bir tarafına kaçacak. Biraz akıllı olursak herşey gelecekte bambaşka olabilir

Bu fb'lilerin mantigi cok ilginc. Bunlarin mantigina gore bizim transfer ettigimiz her oyuncu "kotu" olmali. Cunku "iyi" olsa kulupleri birakmazdi. Yani buna fb'yi yillarca usanmadan bikmadan kevgire ceviren Sneijder, Hagi, Drogba, Muslera, Melo vs. gibi sayisiz oyuncu da dahil.

ya adam torierra'ya, mertens'e forumunda 150 kere çöp/sakat vs yazınca, oyuncunun çöp olacağını sanıyor.

bir tanesi de iki oyuncuya 100 m euro bayıldığımıza inandırmış kendini mesela. 100 M EUR. öyle yazınca, GS'ın o maliyetin altına gireceğini sanıyor.

haydi bunlar normal vatandaş. belirli bir kapasiteye, eğitim seviyesine, bilgi/görgüye sahip. adam yılların sanatçısı, "fb uefa'dan men almadı ki" diyor. lan nasıl almadı? gidemedi ya o sene cl'ye :d

o da kendini inandırmış, men almadı diyor ya şaka gibi. "l'pool'dan 8 yemedik yemedik" diyen adam gibi.

türkiye'de her kesimde olmak üzere, iki grupta ise çoğunluk olarak bu tavrı görüyoruz. rakip her zaman haksız/hatalı/bitik/çöp fakat desteklediği komünite ne yaparsa yapsın doğru. ama rakip her zaman daha başarılı oluyor ne hikmetse.

yani temenni ile gerçeği karıştırmış bu insanlar. kendi hayal alemlerinde yaşıyorlar. bu yüzden de başarılı olamıyorlar zaten. böyle devam.

Biraz göz attım antu'ya.

Bizim aldığımız oyuncuların hepsi falsoymuş, riskli transfermiş, kronik sakatmış, prime dönemlerinde değillermiş. JJ'nin kitlediği Brezilyalı çöpler prime dönemlerindeki oyuncularmış. Bizimkiler iyi olsa takımları bırakmazmış ya da başka takımlar alırmış, bunlarınkiler ise Fenerbahçe'nin ve JJ'nin girişimleri ile takımların koparılmış oyuncularmış.

Bu kadar aptal bir topluluk olamaz ya. Bu salakları elbette Ali Koç gibi bir beceriksiz yıllarca yönetebilir. Hatta Ali Koç bile çok bunlara.

bazen idrak kapasitenizi artirmak icin zeka seviyenizini dusurmeniz gerekir , bu uzerine uzun yillar pratik yapilmasi gereken ulasmasi oldukca guc bir seviyedir.

Bunu cok hassas ses frekansi yada isik dalgalarini olcmeye yarayan aletlere benzetebiliriz.

ornegin kopeklerin duyabildikleri frekansa inebilmeniz yada infrared dalga boyundaki renkleri gormeniz biyolojik olarak mumkun degildir.

Bu acidan antuyu anlama konusunda gucluk yasayan renkdaslarimizin kendilerini telkin etmelerinde fayda var.

Tecrube konusuyor..

"çok iyiyse takımı neden bıraktı" ne kadar saçma bir arguman? o zaman senin aldığın adam iyiyse onun takımı onu neden bıraktı? ya da o kadar iyiyse neden daha üst liglere transfer yapamadı vs vs...

bu mantıkla bütün transferler çöptür sonucunu çıkarabiliriz.

yahu transfer dediğin riskli iş. yıldız oyuncu alıyorsun tutmuyor, olabilir. senin aldığın kimsenin duymadığı oyuncu süper çıkabilir.

adamlar en üst seviyede şizo gibi temsil ediliyor. 2 takımlı turnuvaları şampiyonluk sayıp stad etrafına süs yapıyor. kendi inandıkları paralel bir evrende yaşıyor. taraftarları ne yapsın?

6 küsur milyar TL borcu var ekonomik durumumuz daha iyi diyecek kadar kafayı yemiş adam. 5+1 = 2 bunların matematiği böyle. Ulan 6 milyara 2 milyar borç. 4 milyar TL bizden fazla borcunuz var. Hangi ekonomiden paradan hangi matematik ile bahs ediyosun. Cidden bunlarda akıl fikir yok... Bunlarla rakip olmaktan utanıyorum yaa. Ne desem bilemiyorum gerçekten fenerbahce ezikliği öyle bir eziklik değil farklı bir ezikliği var. Kimse anlayamaz
herifler oyle mal ki içlerinden muhendis bile olsa
klasik matematikteki TOPLAMA ve CIKARMAYI bilmiyorlar söz konusu fbeşbahce olunca

"çok iyiyse takımı neden bıraktı" ne kadar saçma bir arguman? o zaman senin aldığın adam iyiyse onun takımı onu neden bıraktı? ya da o kadar iyiyse neden daha üst liglere transfer yapamadı vs vs...

bu mantıkla bütün transferler çöptür sonucunu çıkarabiliriz.

yahu transfer dediğin riskli iş. yıldız oyuncu alıyorsun tutmuyor, olabilir. senin aldığın kimsenin duymadığı oyuncu süper çıkabilir.

adamlar en üst seviyede şizo gibi temsil ediliyor. 2 takımlı turnuvaları şampiyonluk sayıp stad etrafına süs yapıyor. kendi inandıkları paralel bir evrende yaşıyor. taraftarları ne yapsın?
yaw renktaş

Wesley Sneijder​

geldiginde de forumlarındaki yazıları aklıma geldi şimdi yok sakat yok yatmaya geldi yok daha akla hayale gelmeyen neler neler
Zügürt Tesellisi İşte yazık

en fazla borcu olan ama en iyi ekonomiye sahip oldugunu idda eden beyinleri olmayan ruhları satılmış tiplemeler
rambo okan bunların önderi ali koc ta başkanı

ya adam torierra'ya, mertens'e forumunda 150 kere çöp/sakat vs yazınca, oyuncunun çöp olacağını sanıyor.

bir tanesi de iki oyuncuya 100 m euro bayıldığımıza inandırmış kendini mesela. 100 M EUR. öyle yazınca, GS'ın o maliyetin altına gireceğini sanıyor.

haydi bunlar normal vatandaş. belirli bir kapasiteye, eğitim seviyesine, bilgi/görgüye sahip. adam yılların sanatçısı, "fb uefa'dan men almadı ki" diyor. lan nasıl almadı? gidemedi ya o sene cl'ye :d

o da kendini inandırmış, men almadı diyor ya şaka gibi. "l'pool'dan 8 yemedik yemedik" diyen adam gibi.

türkiye'de her kesimde olmak üzere, iki grupta ise çoğunluk olarak bu tavrı görüyoruz. rakip her zaman haksız/hatalı/bitik/çöp fakat desteklediği komünite ne yaparsa yapsın doğru. ama rakip her zaman daha başarılı oluyor ne hikmetse.

yani temenni ile gerçeği karıştırmış bu insanlar. kendi hayal alemlerinde yaşıyorlar. bu yüzden de başarılı olamıyorlar zaten. böyle devam.
rakip başarılı olursa da şike,derin gs falan : ) adamlar kaç yıldır başarılı değil ama b.münih özgüveni var her yıl,bizde bu kadar yok

TS:
Bordodeli
—————-Uğurcan
Larsen-Tuanzebe-Hugo-Eren
———Dorukhan-Lemina
Batshuayi—Bakasetas—Trezeguet
—————Cornelius

Bu şekil bir kadro bence sakatlık olmadığı sürece bu ligdeki neredeyse her takımı paramparça eder. Kenardan da atacağın Kouassi, Siopis, Ömür, Berat, Visca, Djaniny gibi adamlar olur. Hamsikten de uzun süreli verim alabilirsek fena olur zaten.

Batshuayi'ye yeni pozisyon bulmus
Lemina ve Batshu kesin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt