Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ER94nyOWAAA-Z2V
Lan burda ben Elif Elmas'i kast etti sandim ama Aykut Kocaman'i da kast etmis olabilir hangisi acaba :asd:

cosby - 29.02.2020 17:16

Mesajı Gönderen: fntkniho:cLink:5342470
[resim]r034813/637183581733632471.jpg[/resim]

Çok yakışmış 5 yıldız Bu koşullarda yakın zamanda şampiyon olmamız zor görünüyor‚ yönetim bari hakkımız olan şampiyonluklarımızın sayılması ve 5. yıldız işini halletsin bir zahmet...
Evet bu 5 yildiz mevzusunu yine dillendirmeye başladı bu dangalaklar. Bizim yönetim tedbirlerini almalı. Yillardir dördüncü yıldız yükleniyor dediler yüklenemedi hata verdi şimdi de 5 e zorluyorlar. Federasyon ellerinde ne bok yiyecekleri belli olmaz.

Adamlardaki gruplaşmaya bak be yugoslavya bile böyle dağılmadı zamanında her kafadan bir ses var. :D
Bizde de işler yolunda gitmese tam olarak bu olmasa da buna benzer bir gruplaşma görülürdü emimin.
Denge Dengeoğlu gelsinciler
Fransız ekolü isteyenler
Alman ekolü isteyenler
Okan gelsinciler
Sneijder-Drogba diyen de illa çıkar

Bizde de işler yolunda gitmese tam olarak bu olmasa da buna benzer bir gruplaşma görülürdü emimin.
Denge Dengeoğlu gelsinciler
Fransız ekolü isteyenler
Alman ekolü isteyenler
Okan gelsinciler
Sneijder-Drogba diyen de illa çıkar

İllaki çıkar ama bunlarınki kadar büyük bir kitle olmazdı eminim.

Podolskiyi niye almamışlarmış sanki podolski gelecekti de bunlar almadı adam Galatasaray lı bunlarla billur geçiyor hala istiyorlar

Podolskiyi niye almamışlarmış sanki podolski gelecekti de bunlar almadı adam Galatasaray lı bunlarla billur geçiyor hala istiyorlar

Yaw sen kime ne anlatıyon renktaş geçen bir tanesi klopp gelsin dedi diğeri de epey para toplamamız lazım diyor hani klopp dünden razı gelmeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt