- 12 Temmuz 2009
- 60.800
- 24.154
- 2.968
ironi yapma adamlar 2009'da ceyrek final yapti avrupada cok taninan bir kulubRazı tabii Fb gibi bir kulüp isteyecek o da gelmem der mi hiç![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ironi yapma adamlar 2009'da ceyrek final yapti avrupada cok taninan bir kulubRazı tabii Fb gibi bir kulüp isteyecek o da gelmem der mi hiç![]()
ironi yapma adamlar 2009'da ceyrek final yapti avrupada cok taninan bir kulub
Ya abi avrupada fenerbahceyi sorsan 50% si su sike yapan kulub degil mi der diger 50%si tanimiyorum der xdfenerbahçemize yapılan bu muameleyi kınıyorum. Tarihlerinde General Harrington kupası olan şanlı bir zamidadkeırbrndjebr
Ya abi avrupada fenerbahceyi sorsan 50% si su sike yapan kulub degil mi der diger 50%si tanimiyorum der xd
ironi yapma adamlar 2009'da ceyrek final yapti avrupada cok taninan bir kulub
Ya abi avrupada fenerbahceyi sorsan 50% si su sike yapan kulub degil mi der diger 50%si tanimiyorum der xd
"Önemli olan yarışmaya katılmaktı, teşekkürler" diyor mealen.sorhan haa@Murat Saylak
sorhan 01.03.2020 14:47 Pazar
Ben hala enseyi karatmama taraftarıyım. Amaç şampiyonluk değil‚ iyi futbol olmalı. İyi futbolu son 3 maçta da olsa görmeliyiz.