Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.300
- 6.074
- 2.293
Berabere de kalmamış kafasında garibim, matematik uymuyormerak ettigim o 3 puani nereden kirdi xd

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berabere de kalmamış kafasında garibim, matematik uymuyormerak ettigim o 3 puani nereden kirdi xd
30 yaş altı taraftar sayıları ciddi cidi düşüyor zaten.Çevremde 30 yaş altı sağlıklı bir Fenerbahçeli yok. Okumuş kariyer sahibi adamların yorumlarını görsen acırsın gerçekten.
az cok bundesliga 2 izlemisligimiz var. fb bu ligden ciksin postu deldiririm
Öz Hakiki FK yı her zaman borç mevzularında söylerim yolun sonu o da bunların rum takımı olduğunu büyükler söylediğinde ciddiye alınmazdı ama hakkaten öyleler sen feneri mümkün değil ya gidip belçika takımı yaptın diyelim artık o fenerbahçe olmaz ki topraklarından koptu taraftarı türk ama takımlarını izlemeye valonyaya mı gidecekler???Skala çok geniş: Yunanistan-Romanya / Almanya-Fransa
Ekli dosyayı görüntüle 71510
Ekli dosyayı görüntüle 71511
Olmuş ama güzel işçilik.hanımefendi ruj mevzusunda hile yapmış sanki
Öyle biz çocukken 60 kişilik sınıflarda 5-6 kişi olurduk Galatasaraylı yarısından çoğu Fenerli olurdu geri kalan da Beşiktaşfb son 6 yıldır şamp olamıyor ve 11 senedir CL ye gidemiyor. biz son 10 yılda kaç tane kupa aldık,bunları gören çocuğun da gsli olma ihtimali artıyor bence
O kim üstathanımefendi ruj mevzusunda hile yapmış sanki
Tanimiyorum ustad taraftar heraldeO kim üstat
Kapalı ligler olimpik ruha yani rekabete aykırı olduğu için resmi olmaz o yüzden gibi Euroleague i tanımaz bınlar mal mal Euroleague i resmi zannedip bir de futbol için öneriyorlarMallık parayla değil ya kapalı lig olucakmış ve antudakilere yazı yolluyacaklarmış imza atılırsa başlanıcakmış
Yok hanımefendi ruj dediğin kim yaniTanimiyorum ustad taraftar heralde
Can Muricin 861 nolu mesajda paylastigi fotodan bahsediyorum ustat. Cani da mi engelledin yoksaYok hanımefendi ruj dediğin kim yani
O nasıl bir göz üstat hürmetler.hanımefendi ruj mevzusunda hile yapmış sanki
sırbistan ligine gitmelerinde sakınca görmüyorum şahsen ama yönetim ve taraftar beyin kapasitelerini göz önüne alırsak en uygun lig san marino yada forea adaları ligleri daha uygun benceRum takımı oldukları için Yunanistan daha uygun olacaktır. Hem orada vatan hainliği kupalarınıda bir şampiyonluk saydırıp avantajlı başlarlar.
paralel evrende ali moçun küçüklüğü lan bu
Yok üstat engelli değil esprinle bağlantı kuramamıştım anladım şimdiCan Muricin 861 nolu mesajda paylastigi fotodan bahsediyorum ustat. Cani da mi engelledin yoksa