Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EQw5Gs8WoAI_XLf

ok.gif
KYMK - 15.02.2020 21:38​
bos.gif

Bos oglu bos vedat. Seni gozumuze forvet diye sokmaya calistilar‚ ozani orta saha‚ altayi kaleci.

Ersun efendi seni de hoca diye.

Yav aglayacagim sinirden‚ allah belanizi sizin yav‚ rezil ettiniz bizi rezil ettiniz herkese reziller.
salalım zehirleriiiii

Önümüzdeki 10 maçta 10 Galibiyet = Şampiyonluk!

13.02.2020 17:37 Perşembe

kale

Evet iğrenç düzeni biliyorum‚ evet yapılabilecek her türlü pisliğin devam edeceğini de biliyorum. Ancak şuna inanıyorum ki‚ 32. haftada oynanacak Sivasspor maçına kadar aşağıdaki 10 maçta 30 puanı cebe koyarsak şampiyonuz...

Geri kalan Sivas-Bjk-Rize maçlarından 4 puan yeterli hale gelecektir.

Hedef 10 da 10 olmalı. Bu rakiplerle imkansız değil.

1-Ankaragücü
2-Galatasaray
3-Antalyaspor
4-Denizlispor
5-Konyaspor
6-Kayserispor
7-Kasımpaşa
8-Malatya
9-Göztepe
10-Gençlerbirliği

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

ok.gif
fb_cetin - 15.02.2020 22:03​
bos.gif

Elle alınan bir top‚ sonrasında ofsayttan yenilen ilk gol. Verilmeyen penaltı. Rezalet olması beklenen Mete Kalkavan beklentiyi karsiladi. Üstüne kotu oynayan bir de takim eklenince sonuc normal.

Ne garip‚ çok kotu oynadık ama yine de sonuçta "hakemlerin caldigi" 3 puanla donuyoruz.

ok.gif
fb_cetin - 15.02.2020 22:03

bos.gif

Elle alınan bir top‚ sonrasında ofsayttan yenilen ilk gol. Verilmeyen penaltı. Rezalet olması beklenen Mete Kalkavan beklentiyi karsiladi. Üstüne kotu oynayan bir de takim eklenince sonuc normal.

Ne garip‚ çok kotu oynadık ama yine de sonuçta "hakemlerin caldigi" 3 puanla donuyoruz.
xD Net ofsaytdaydi vedat calinmadan once gorenler oldu bile.
Vedatin kendini attigi positionda penalti bile diyorlar aglaklar :asd: Sigindikleri seye bak. Bunlardan sampiyon mampiyon olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt