Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mozzox - 23.02.2020 21:22

Tamamen nötr durumdaym. Ankaragücü maçı sonrası 3 gün sinirden uyku düzenim dahi bozulmuştu. Ama bu akşam nötr durumdayım. Umrumda dahi değil. Beni Fenerbahçe aşkından soğuttu bu akşam ki manzara. 33 yaşındayım bugüne kadar herşeyden önce gelen Fenerbahçe ruhu bu akşam itibari ile normal bir taraftarlık kimliğine geçti. Olsa da olur olmasa da. Her maçını kaçırmadan izlediğim her sezon formaydı kıldı yündü destek verdiğim aşk artık sıradan bir taraftar modeline dönüştü. Yarın iş yerinde makara yapacak adamlar bile umrumda değil ‚ hiç kızmayacak hiç moralimi bozmayacağım. Herkesin bildiği fanatik manyak dediği adam ‚ sayelerinde bu akşam öldü. Formalarımı artıklarımı Fenerbahçe ye dair ne varsa bu akşam dolabımın en ücra köşesine kaldırıyor ve sevdamı kalbime gömüyorum. Zaten burda da yazmak gibi pek adetim yoktu Buda yazdığım son mesajım olsun. Beni bile soğuttunuz ya tebrik eder ‚ futbolcusundan yöneticisine sizlere hakkımı helal etmiyorum.

emreyerebakan - 23.02.2020 21:22

Bu hakem buradan elini kolunu sallaya sallaya çıktı.

BİZ SİTTİN SENE ŞAMPİYON OLAMAYIZ MAALESEF.

letsdoittogether - 23.02.2020 21:23

Ya kafayı yiyecem ya kanser olacam‚
Sadece Ersun değil‚ geçen sene yaşattığı rezillikten sonra zaten istifa etmesi gereken yönetim de gitmeli

BARISblky - 23.02.2020 21:27

Amk birakilabilse vallhide billahide bırakırım bu takımı‚sinir hastası etti beni. Ne yaparsan yap bir hakem ‚bir erman torogluna gücümüz bile yetmiyor. Bu kadar çaresiz bu kadar aciz yaşamaktansa kapıya kilit vurmak daha şereflidir ama bizim takımı yıllardır serefsizler yonetiyor

edgar belgi - 23.02.2020 21:29

11 seneyi geciyor sampiyonlar ligi gruplarina gideli‚ son kupa 6 sene olacak. fener ol! fener ol!

BARISblky - 23.02.2020 21:27

Amk birakilabilse vallhide billahide bırakırım bu takımı‚sinir hastası etti beni. Ne yaparsan yap bir hakem ‚bir erman torogluna gücümüz bile yetmiyor. Bu kadar çaresiz bu kadar aciz yaşamaktansa kapıya kilit vurmak daha şereflidir ama bizim takımı yıllardır serefsizler yonetiyor
4895533j9rtg.jpg

Cenk Akgün - 23.02.2020 21:10

Bugun 113 yilin en dibidir

Ne denizli faciasi ne digerleri

En dip bugundur

Ali ve comolli icine ettiniz klubun..

Aferin size
denizli faciası daha ağır,çünkü şampluğu rakibine kaptırdın kupa kaybettin.yoksa bize yenilip yenilmemek bu arkadaş için daha mı önemli konu :asd:

Konya maci Seri kirmizi, o kirmizidan sonra ayni harekete ve daha agirlarina sari kart verirdi
Malatya maci, Andone %100 penalti
Gencler maci, Belhanda penalti
Ts maci, faulden gol ve verilmeyen penalti
Goztepe maci, 1 1 iken Goztepe'nin net kirmizi karti verilmedi
Ayrica ligin en cok sari kart goren takimlarimdan biriydik.
Daha unuttuklarim vardir ama kabaca boyle. Butun bu hatalara ragmen en buyuk elestirileri teknik heyete ve futbolculara yaptik, sonuc olarak Babel, Nzonzi, Naga, Emre gonderildi.
Bunlarin ise sabahtan aksama kadar hakem , TFF, MHK, hakem . Boyle devam etsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt