Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi en eğlendiğim konu başlığı kesin ama bakıyorum bizim ajanlar içerideki kuşlardan fazla oldu antu da admini moderatörü var üç beş çoçuğa gaz verip konuşturuyoruz oradakilerde sanıyor bu fb dünyanın en iyi takımı yemin ederim psikolojisini bozdunuz elin çoluk çocuğunun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koduğumun andavalı kloppa yıllık 30 milyon verseler adam burada kariyerini piç eder mi ? Buraya gelir mi kısmını aşmışlar da tek sıkıntı para
:asd::asd::asd:

Renkdaş küçücük bir sorun varmış değil mi o da paraymış. Kendime gelemedim gülmekten.

Klopp'un gözü kulağı fenerden gelecek haberde diyorlar, anadolu takımı Liverpoolspor dan sıkılmış artık büyük bir takımda çalışmak istiyormuş ve gözünü Yanal'ın koltuğuna dikmiş.

Sonuçta Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüktü, böyle adı konulamayan değil mi büyüktü yani. Dubakayım neydi o büyüklük ımmmmm böyle şampiyonluk büyüklüğü diyeceğim o değilde, avrupa başarısı büyüklüğü desemm o da olmuyor, ımmmmmm taraftar sayısı büyüklüğü diyesim var yok be o da değil, hah buldum yenilmeme serisi büyüklüğü, kadıkööööy, kadıköööööyyyyyğğğğssssstttttrrrr hadi ya o da mı gitti. Dur dur buldum finansal büyüklük, finansal büyüklük; 2-2 mi, 2-2 mi ha ha ne doğru değil mi? Ya dur hocam böyle şey gibiydi ımmmmm, ulan bu nedir lan, şey gibi ya dilimin ucunda da diyemedim şey gibi, şey gibi....

Bir fenerlinin futbol anlayışı;
-- Rakip takım maçı en az 9 kişi tamamlamalıdır.
-- Fenerbahçenin aleyhine faul verilemez, kart gösterilemez.
-- Fenerbahçenin her maç en az 3 penaltısı gözden kaçmaktadır.
-- Rakip takım penaltı kazanırsa her halükarda hakem suçludur.
-- Kaybedilen her maçta mutlaka bir kural hatası mevcuttur.
-- 3 puan alınamayan her maçta puanları çalınmıştır.
-- Dünyanın en iyi oyuncuları fenerbahçededir ve kötü futbol oynamalarının imkanı yoktur.
-- Başarılı teknik adam ve futbolcuların hepsi fenerbahçede oynamak için can atmaktadır.
-- Şike ve diğer bütün illegal yöntemler başarı için uygulanmalıdır.
-- Ekonomik olarak kimse fenerbahçe kadar iyi durumda olamaz.
-- Türkiye'nin bütün kurumları fenerbahçeye karşı çalışır hatta yetmez
Mossad,Cia gibi istihbarat örgütleri bile fenerin başarılı olmasını istemez.
-- Galatasaray'ı yenmek asıl hedeftir. Şampiyonluk bu maçtan elde edilebilecek
galibiyetle değiştirilebilir.
-- Fenerbahçenin şampiyonlukları birer-ikişer sayılmalıdır. Mahalle maçlarında kazanılan
kupalar da şampiyonluk sayılarına dahil edilmelidir.
-- Takımın başkanına biat edilmeli, yanlışlıkla bile olsa eleştiren stad dışında kalmalı
susturulmalıdır. Fenerbahçe eleştirilemez.

Bir fenerlinin futbol anlayışı;
-- Rakip takım maçı en az 9 kişi tamamlamalıdır.
-- Fenerbahçenin aleyhine faul verilemez, kart gösterilemez.
-- Fenerbahçenin her maç en az 3 penaltısı gözden kaçmaktadır.
-- Rakip takım penaltı kazanırsa her halükarda hakem suçludur.
-- Kaybedilen her maçta mutlaka bir kural hatası mevcuttur.
-- 3 puan alınamayan her maçta puanları çalınmıştır.
-- Dünyanın en iyi oyuncuları fenerbahçededir ve kötü futbol oynamalarının imkanı yoktur.
-- Başarılı teknik adam ve futbolcuların hepsi fenerbahçede oynamak için can atmaktadır.
-- Şike ve diğer bütün illegal yöntemler başarı için uygulanmalıdır.
-- Ekonomik olarak kimse fenerbahçe kadar iyi durumda olamaz.
-- Türkiye'nin bütün kurumları fenerbahçeye karşı çalışır hatta yetmez
Mossad,Cia gibi istihbarat örgütleri bile fenerin başarılı olmasını istemez.
-- Galatasaray'ı yenmek asıl hedeftir. Şampiyonluk bu maçtan elde edilebilecek
galibiyetle değiştirilebilir.
-- Fenerbahçenin şampiyonlukları birer-ikişer sayılmalıdır. Mahalle maçlarında kazanılan
kupalar da şampiyonluk sayılarına dahil edilmelidir.
-- Takımın başkanına biat edilmeli, yanlışlıkla bile olsa eleştiren stad dışında kalmalı
susturulmalıdır. Fenerbahçe eleştirilemez.
:tbr: Günün en iyi mesajı ödülümü takdim ediyorum 🏅

Bunların çoğunun konu futbol olunca amipten farkı yok ..Geçen bir tanesi bana adnan polatın geçmişte şike yapmamışızdır diyemem videosunu atmış yaw güler misin ağlar mısın şimdi ben bunun neyiyle tartışayım ulan sizi Avrupa kendi organizasyonuna almadı şike nedeniyle hala utanma sıkılma olmadan nasıl bu konu üstünden konuşabiliyorsun..Üstelik azizin ne yaptıysam fener için yaptım- aykutun radara biz yakalandık gibi aleni şike itirafı açıklamaları varken bir insan nasıl olur da şike lafını ağzına alabiliyor...

Böyle bişey olabilir mi ya :ROFLMAO:

dtnvilc - 25.02.2020 21:28

ben deniz turucten sezon basindan beri supheleniyorum. adamin maclarini dikkatle izlesek ya resmen takimi sabote ediyor bence. son macta fenerbahce 21 yil sonra yenilirken karsi takimin en cirkef oyunucusu oyundan cikiyor. bir fenerbahceli oyuncunun ne isi var ona sarilip moral vermekle falan. sonra belhanda itiyor ve klube karisiyor. bir suru oyuncu pdfk ya sevkediliyor. biz de tiyatro gibi izliyoruz. allahtan orada olay buyumedi de daha fazla sevkler olmadi. ben tiyatro gibi goruyorum ve deniz turucun fetosarayli bir **** oldugunu dusunuyorum. sene basinda 6sye gitmeye calisti‚ onlar emre mor ve babeli alinca bize kaldi bu s*refsiz. daha takimda bunun gibi sabote eden kac kisi var bilmiyorum ama benim bildigim FT kesinlikle itlik yapidtnvilc - 25.02.2020 21:28

:asd::asd::asd:

Renkdaş küçücük bir sorun varmış değil mi o da paraymış. Kendime gelemedim gülmekten.

Klopp'un gözü kulağı fenerden gelecek haberde diyorlar, anadolu takımı Liverpoolspor dan sıkılmış artık büyük bir takımda çalışmak istiyormuş ve gözünü Yanal'ın koltuğuna dikmiş.

Sonuçta Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüktü, böyle adı konulamayan değil mi büyüktü yani. Dubakayım neydi o büyüklük ımmmmm böyle şampiyonluk büyüklüğü diyeceğim o değilde, avrupa başarısı büyüklüğü desemm o da olmuyor, ımmmmmm taraftar sayısı büyüklüğü diyesim var yok be o da değil, hah buldum yenilmeme serisi büyüklüğü, kadıkööööy, kadıköööööyyyyyğğğğssssstttttrrrr hadi ya o da mı gitti. Dur dur buldum finansal büyüklük, finansal büyüklük; 2-2 mi, 2-2 mi ha ha ne doğru değil mi? Ya dur hocam böyle şey gibiydi ımmmmm, ulan bu nedir lan, şey gibi ya dilimin ucunda da diyemedim şey gibi, şey gibi....
bunların hiçbiri ölçü olmaz fenerimizin büyüklüğünü ölçmeye hhaahhh :asd: spor bu spor tabiki de başarılar kupalar ölçer. real,barça,man utd yevb niye büyük diyoruz,hiç kupaları olmasa kaşı gözü için mi dev takımlar diycektik.:asd:

Bunların çoğunun konu futbol olunca amipten farkı yok ..Geçen bir tanesi bana adnan polatın geçmişte şike yapmamışızdır diyemem videosunu atmış yaw güler misin ağlar mısın şimdi ben bunun neyiyle tartışayım ulan sizi Avrupa kendi organizasyonuna almadı şike nedeniyle hala utanma sıkılma olmadan nasıl bu konu üstünden konuşabiliyorsun..Üstelik azizin ne yaptıysam fener için yaptım- aykutun radara biz yakalandık gibi aleni şike itirafı açıklamaları varken bir insan nasıl olur da şike lafını ağzına alabiliyor...

sen de bunu at renktaş : )

Böyle bişey olabilir mi ya

dtnvilc - 25.02.2020 21:28

ben deniz turucten sezon basindan beri supheleniyorum. adamin maclarini dikkatle izlesek ya resmen takimi sabote ediyor bence. son macta fenerbahce 21 yil sonra yenilirken karsi takimin en cirkef oyunucusu oyundan cikiyor. bir fenerbahceli oyuncunun ne isi var ona sarilip moral vermekle falan. sonra belhanda itiyor ve klube karisiyor. bir suru oyuncu pdfk ya sevkediliyor. biz de tiyatro gibi izliyoruz. allahtan orada olay buyumedi de daha fazla sevkler olmadi. ben tiyatro gibi goruyorum ve deniz turucun fetosarayli bir **** oldugunu dusunuyorum. sene basinda 6sye gitmeye calisti‚ onlar emre mor ve babeli alinca bize kaldi bu s*refsiz. daha takimda bunun gibi sabote eden kac kisi var bilmiyorum ama benim bildigim FT kesinlikle itlik yapidtnvilc - 25.02.2020 21:28
Evet Garry, Serdar ve Tolga dan sonra dördüncü ajanımız da Deniz.

Şov olsun diye Terim'e saldırdı zaten, Fenerliler olayı anlamasın diye.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt