Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta bizim takımın kale önünde bitirici olmadığı için tarihi fark yemediklerine dua edeceklerine hâlâ mal mal konuşuyor gerizekalılar.

sent via GSC

Fenerlikral - 01.03.2020 19:53

sivas 1
bjk 3
başak 1
trabzon 1
alanya 3 ( o da zorla yazdım )

maks. bu kadar alırlar.

socqeFENER - 01.03.2020 20:02

hala yok su macta puan kaybederler falan. su genclerin oyuna bakin bize takimlar nasil oynuyo bu kopeklere nasil oynuyor bize gelen messi kesiliyo bunlara gelen baki mercimek. dogru duzgun ne pas yapabiliyolar ne organize atak. zorlanirlarsa da hakemle bi sekilde alirlar o sozde zor maclari da. bu serefszler bizim gibi husran zor yasarlar. bu hirsizlar kolay birakmaz bundan sonra. ama umatim oyle bi sampiyonlugu kaybederler ki aglamaktan kudururlar o gun bayramim olur iste. basit degil ama aci ceke ceke rezil ola ola.

Niang67 - 01.03.2020 20:03

yine bir sey oynamadan hakem destegi ile 3 puan alacaklar. sinirden aglayacagim artik.

BaY-FB - 01.03.2020 20:05

Ligin en iyi topunu oynayan Fenerbahçeyi
hakemle‚siyasilerle‚ yandaşlarla sindirdiler kaybetmeye mahkum edip vasatlaştırdılar

Ligin en kötü takımi gsyi siyasilerle‚ hakemlerle‚ yandaşlarla kazanmaya aliştırdilar vasat bile oynasa skoru elde ettirdiler şampiyon yapacaklar.

Lig oyun kadro falan hikaye.Sampiyonluk yolu saraydan geçer

:asd:

Anıl Akın - 01.03.2020 20:12

Takim isik verse su mhk falanda adam gibi calissa hala daha sampiyonluk sansimiz varda iste kabullendirdiler bizi

Niang67 - 01.03.2020 20:13

ali koc cikip gsye her mac yatan rakipler hakkinda konusmalidir. orta sahayi bile gecemiyor genclerbirligi. bize karsi köpek gibi saldirirlar ama.

Antu kafası

Eğer Galatasaray 1 farkla kazanırsa şerefsiz hakem

Eğer Galatasaray 2 farkla kazanırsa şerefsiz federasyon-fifa - uefa

Eğer Galatasaray 2 üstü farkla kazanırsa şerefsiz rakipler hep onlara yatıyor.

Açın bakın her maç sonrası birebir bu senaryo ulan 10 fark bitecek maç şu futbola bakalım ne diyecekler dedim gençlerbirliği bizim orspmuzmuş :asd:

Semih - 01.03.2020 20:46

yahu boşuna tartışıyorsunuz‚gese sadece türkiyede degil‚avrupada da lobisi olan korkunç bir teşkilattır.bakın‚manchester city iki sene ceza aldı‚geseye dokunmadılar bile.bir sorun ‚neden‚neden‚neden?

manchester cas mahkemesinde geseyi örnek gösterecekmiş.lütfen dikkat edin renktaşlarım‚gese uefa ilişkisi new york times gazetesinde haber oldu ya‚var mı böyle bir şey!

axe1907_Fb - 01.03.2020 20:47

Bn artik kabullendim... Zor oldu ama
Bizi sampiyon filan yapmazlar

Bize karşı kendi sahanda berbat oynadıktan sonra da rakipler yatıyor demezsin ama ya :asd:

Utanacaklarını bilsem yüzlerine tükürmek isterdim ama ondan da anlamazlar ki

.............................................................................
İnna fetahna leke fethan mübina

bosverin hakemle kazanıyoruz sanmaya devam etsinler. daha cok sampiyonluk görürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt