Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
noxtrag - 01.03.2020 22:53

en kötüsü de tamamen kendisinin saçma sapanlığı yüzünden evimizdeki gs serimizi bitirmesi oldu. bunu o kadar kötü kadrolar‚ kötü hocalar bile becerememişti. aslında ta geçen sezon Ersun Yanal´da artık iş kalmadığı belliydi. elimizdeki tek şey seri de gitti sayesinde.

Carlos
Alex
Emre
Luce
Aykut
İsmail
Yabancı gelsin
Sezon sonu Erol gelsin
Şu ana kadar gördüğüm fener profillerinin dağılımı

BOLEZİ KOYACAK HERALDE SEZON BİTENE KADAR

ESDXiRFXsAU8f5o

samimiyetle söylüyorum rakibin de onurlusu görgülüsü dahası büyük takım olanı bir başka.
hamsi forumunda geziniyorum görseniz yazdıklarını sanki bayern münih'ler.
görgüsüzlük çingenelik diz boyu midem bulandı . keşke şunların yerine fenerle yarışsaydık .
bunları döve döve yenmemiz ve yarış dışına itmemiz lazım .

mümkünse hakem hatasıyla ve tek farkla yenelim kudursunlar.

Oğlum adamlar Şenol Güneş konusu açmış 😂 yorumları okudum ciddi ciddi gelmesini isteyenler var. Yemin billah ediyorum omurgasız onursuz haysiyetsiz bunlar. Dün otobüsüne kurşun sıkan Trabzonu destekliyorlardı, şimdide Şenol Güneş gelsin diyorlar, kanı bozuklar. Lan insanda biraz utanma olur be.

samimiyetle söylüyorum rakibin de onurlusu görgülüsü dahası büyük takım olanı bir başka.
hamsi forumunda geziniyorum görseniz yazdıklarını sanki bayern münih'ler.
görgüsüzlük çingenelik diz boyu midem bulandı . keşke şunların yerine fenerle yarışsaydık .
bunları döve döve yenmemiz ve yarış dışına itmemiz lazım .

mümkünse hakem hatasıyla ve tek farkla yenelim kudursunlar.

TS bu şizo antululardan bin kat daha iyidir.Her mesajında bir Fb övgüsü veya anlamsız GS eleştirileri var çok dikkat çekiyorsun

Oğlum adamlar Şenol Güneş konusu açmış 😂 yorumları okudum ciddi ciddi gelmesini isteyenler var. Yemin billah ediyorum omurgasız onursuz haysiyetsiz bunlar. Dün otobüsüne kurşun sıkan Trabzonu destekliyorlardı, şimdide Şenol Güneş gelsin diyorlar, kanı bozuklar. Lan insanda biraz utanma olur be.
Fatih hocam bizde olmasa onun da konusunu açar bunlar :LOL:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt