Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
ativan - 01.03.2020 23:03​
bos.gif

Her sene oturup gs sampiyougunu izliyoruz

Biz de az deli degiliz yani her sene

Ligi batsin

Demir82 - 02.03.2020 01:12
Hakem ve malum kisiler tarafindan el cektirildi. Arkasinda duramadik malesef. 4 haftada bir teknik direktor takimi istese de boyle bozamaz. Saha disi etkenlerin kurbani oldu.

Hoscakal Hocam. Tekrar hakettigin yere dogru zamanda geleceksin.

Sevgiler

unbounded_mindd - 01.03.2020 22:35
2022 mayıs ayında 6. yıldızı takacağız

BaY-FB - 01.03.2020 19:24

Yarin saraya biat etsek bu sezon bile bizi şampiyon yaparlar.Bakın oyunmuş kadroymuş hepsi hikaye.Adamlar bu sezon başindan berikuralı bile degiştirdi.Gs hangi maç oynayip bu puani aldi.Bizi hakemlerle dogradilar şimdi havlu attik zaten oynayamiyoruz.Adil lig olsa transfer yapmamiza izin verselerdi yine açik ara liderdik.Gsye 500 veren adamlar bizi şampiyon yapmaz
harcama limiti gelire bağlı bi olay,senin durumun bizden kötü ve haliyle bize 500 vercekler size mi versinler :asd: arkadaş ne istiyor ikimize de eşit mi olsun:asd:

Adım‚ Adım Şenol Güneş li günlermi

Haluk1907 - 01.03.2020 22:39
Ersun Yanal istifa etti‚

Hafta içinde Bir Fenerbahçe kongre üyesi abimiz sohbet ortamında Ersun yanal ın ts kupa maçından sonra istifa edeceğini söylemişti. Yönetim de ise Şenol Güneşin adının geçtiği ama Şenol Güneşin TS Kökenli olması 2011 yılı söylemleri‚ Taraftar tepkisinden çekindikleri için kararsız kaldıklarını ama Tecrübesi ve Profesyonellik anlayışının Fenerbahçe´nin teklifine hayır demeyeceğini alınacak başarılı sonuçların da taraftarın ön yargısını yıkabileceğini tartıştıklarını söyledi. Bu durumda Şenol güneş ismi masada bakalım zaman ne gösterecek

m0dified - 01.03.2020 22:43
Keske gelse

sorhan - 01.03.2020 22:51
Olumlu bakıyorum ama geleceğini ya da getirileceğini sanmıyorum. Bu derece başarısızlıktan sonra taraftarla karşı karşıya gelmeyi göze almaz yönetim.

Erkan_Karakaya - 01.03.2020 22:53
Senol gunesin Fenerbahce nefreti belli kendisini seven Fenerbahcelide yoktur ama yalan basarali td gelirse neden geldi demem

akurtulus - 01.03.2020 23:01
Profesyonel hayatta her şey olur ben takıma ne verdiğine bakarım.

Lunatic - 01.03.2020 23:01
koymuşum karaktelerine
koymuşum geçmişlerine
Koymuşum söylemlerine

Beni kim şampiyon yapacaksa o gelsin
Şenol‚ terim‚ tayyip‚ berat‚ bilal‚ aykut farketmez
Yeter artık

fntkniho - 01.03.2020 23:53
şenol güneş en iyi yerli td.

an itibari ile ondan iyi yerli kim var?

drhannibal25 - 02.03.2020 00:01
Keşke gelse‚ geçen Fenerbahçe dünyanın en büyük klüplerinden biri açıklamasından sonra onun da niyeti olduğu belli‚ bizim de onun gibi oyuncu geliştiren ve iyi futbol oynatan birine ihtiyacımız var

carlos_1907 - 02.03.2020 00:02
İnşallah gelir... Bu vasat kadroyu belli bir düzeye getirebilecek ender TD lerden biri... Futbolcudan maksimumu almayı iyi biliyor... Benim tercihim Alman bir TD. Fakat Şenol Güneşe de hayır demem...

ulan terim fb de olsa billurlarini dilleyecek adamlar gelmis burda en iyi yerli td senol diyor hahaha :D terim sizde öyle bir tahribat birakti ki ölüm döseginde bile korkulu rüyanız olacak köpekler

Jesse Sekidika basligindan 😂😂😂
Mesajı Gönderen: ousta:cLink:0374061
Volkan Demirel´in 20 küsür yıllık eski menejeri Erdinç Şehit‚ Sekidika´nın da menejeriymiş. Volkan bi son dk volesi çakabilir
smile.gif
Gelirse Onyekuru transferini gölgeler‚ psikolojik üstünlüğümüzü gözlerine sokmuş oluruz.

Aynen‚ikinci bir Vedat olayi yasatiriz GS´ye...Oyuncu daha "evet´ dememis.E.Sehir Pazartesi gunune kadar sure vermis.Devreye girilmeli.. E.Sehir hem mali yonden zorda hemde 1.ligde kalmasi bile zorlasti.Lig sonuncusu‚-9 ceza puanlari var.Bu durumdaki bir Kulubden sampiyonluga oynayan bir Kulube gidecek.Boyle bir firsat kacmaz.

Genclerbirligi TS'ye nasil oynamis ve bize nasil oynamis, Gencler maci satmis bize.

Ulan hamsi kafalilar.

Siz akyazi'da 90dakika Fenerbahce ataklarini izlediniz, boktan FB bile sizi ezdi. Biz gittik kadikoyde tecavuz ettik agzina sictik sagdan soldan ortadan arkadan. Adamlari 90 dakika boyunca dovduk ve yendik. Hatta 100 dakika dovduk.

Siz kim kopeksinizde, bize dayilaniyorsunuz? Tek yildizli itler adan olmus beratin parali kopekleri.

Demir82 - 02.03.2020 01:12
Hakem ve malum kisiler tarafindan el cektirildi. Arkasinda duramadik malesef. 4 haftada bir teknik direktor takimi istese de boyle bozamaz. Saha disi etkenlerin kurbani oldu.

Hoscakal Hocam. Tekrar hakettigin yere dogru zamanda geleceksin.

Sevgiler
Demir ha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt