Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fanatik kanarya 02.03.2020 16:03 Pazartesi
Şu anda yapılması gereken medyasıyla‚ saha içiyle‚ saha dışıyla‚ masa başıyla seferber olup igs dışındaki alternatiflerden birini şampiyon yaptırmaktır. Mesela fb taraftarı organize olup igsnin deplasman maçlarını igs için cehenneme çevirmelidir. Eğer varsa hala gücümüz basında ft ve köpeklerinin yedikleri naneler kamuoyuna yansıtılıp ortalık inletilmelidir. Bu sene şampiyon olamamalı bu k..pekler. Trabzon olmalı ama bu a...çaklar olamamalı. Onlar nasıl seferber olup Denizli´de taş koydularsa biz de koymalıyız!!!!
Ya zaten damat ts'yi şampiyon yapmayacakmıydı? Niye bu kadar tedirgin oldular ki?

Bunlar ağır mal.biz şampiyon olmazsak çok zorlamaz ama bu sığırların son şanslıydı bu yılda sampiyon olamazlarsa bitiyorlar ve bitik halde transfermi yapabileceksiniz çük kafalilar

Allah tan maçlar yayınlanıyo hangi takımları izliyo bunlar

BaY-FB 01.03.2020 20:05 Pazar
Ligin en iyi topunu oynayan Fenerbahçeyi hakemle‚siyasilerle‚ yandaşlarla sindirdiler kaybetmeye mahkum edip vasatlaştırdılar

Ligin en kötü takımi gsyi siyasilerle‚ hakemlerle‚ yandaşlarla kazanmaya aliştırdilar vasat bile oynasa skoru elde ettirdiler şampiyon yapacaklar.

Lig oyun kadro falan hikaye.Sampiyonluk yolu saraydan geçer

Niang67 01.03.2020 20:08 Pazar
2019 - 2020 Sezonu Süper Lig Takip Başlığı

gsnin cogu oyuncusu bizde ilk 11 bile oynayamaz ama iste hakemler ve tff destegi ile sampiyonluga oynuyorlar.

;D

OZEYAZGAN 01.03.2020 20:49 Pazar
Adamlarla dalga geçiyorduk yerin dibine girdik
Yazıklar olsun bize

unbounded_mindd 01.03.2020 20:51 Pazar
Seriye doping kontrolü yapiliyordur umarım

Erkan_Karakaya 01.03.2020 20:54 Pazar
10 macmi oldu arka arkaya kazandiklari birazdan kolay fiksturculer gelir

axe1907_Fb 01.03.2020 20:57 Pazar
FENERLİ_AGA!:cLink:1768599
Bunlara kimse dokunamaz mı lan?

Dokunulmazlığı mı var bunların?

Nereden geliyor bu güç?

Kaynağı kim?

Neresi?
Koclarin bile arkasinda bunlar yoksa ben bi sey bilmiyorum...

;D

Şampiyonlar Ligi için önümüzdeki senelerde değişiklik düşünülüyor.

fntkniho 16.02.2020 03:25 Pazar

bize ne?

şampiyon olup cl.ye mi katılacağız

hangi formatta oynatırlarsa oynatsınlar

Icim parcalandi be.

EQRpBkRWAAkAJVu.jpg

Alpi07 01.03.2020 21:03 Pazar
Valla hocam ben bıktım artık. Bir şekilde bu Fatoş´un da 6s nin de hegomanyasinin bitirilmesi gerekiyor. Bizden geçtim artık ama bir takım bunu lütfen yapsın...Midem bulandı bunların her sene şampiyon olmasından. Resmen tek başlarına kaldılar ve her sene bu Fatoş´un suratından akan kibiri‚ egoyu görmek istemiyorum. Ne acıdır ki şampiyon olmamızdan geçtim şunlar olmasın yeter.

way be

Semih:cLink:1768591

yahu boşuna tartışıyorsunuz‚gese sadece türkiyede degil‚avrupada da lobisi olan korkunç bir teşkilattır.bakın‚manchester city iki sene ceza aldı‚geseye dokunmadılar bile.bir sorun ‚neden‚neden‚neden?

manchester cas mahkemesinde geseyi örnek gösterecekmiş.lütfen dikkat edin renktaşlarım‚gese uefa ilişkisi new york times gazetesinde haber oldu ya‚var mı böyle bir şey!

ativan 01.03.2020 23:03 Pazar

Her sene oturup gs sampiyougunu izliyoruz

Biz de az deli degiliz yani her sene

Ligi batsin

fanatik kanarya 02.03.2020 16:03 Pazartesi
Şu anda yapılması gereken medyasıyla‚ saha içiyle‚ saha dışıyla‚ masa başıyla seferber olup igs dışındaki alternatiflerden birini şampiyon yaptırmaktır. Mesela fb taraftarı organize olup igsnin deplasman maçlarını igs için cehenneme çevirmelidir. Eğer varsa hala gücümüz basında ft ve köpeklerinin yedikleri naneler kamuoyuna yansıtılıp ortalık inletilmelidir. Bu sene şampiyon olamamalı bu k..pekler. Trabzon olmalı ama bu a...çaklar olamamalı. Onlar nasıl seferber olup Denizli´de taş koydularsa biz de koymalıyız!!!!
denizli de naptık ya :asd: biz mi dedik appiah net golü kaçırsın

Allah tan maçlar yayınlanıyo hangi takımları izliyo bunlar

BaY-FB 01.03.2020 20:05 Pazar
Ligin en iyi topunu oynayan Fenerbahçeyi hakemle‚siyasilerle‚ yandaşlarla sindirdiler kaybetmeye mahkum edip vasatlaştırdılar

Ligin en kötü takımi gsyi siyasilerle‚ hakemlerle‚ yandaşlarla kazanmaya aliştırdilar vasat bile oynasa skoru elde ettirdiler şampiyon yapacaklar.

Lig oyun kadro falan hikaye.Sampiyonluk yolu saraydan geçer

Niang67 01.03.2020 20:08 Pazar
2019 - 2020 Sezonu Süper Lig Takip Başlığı

gsnin cogu oyuncusu bizde ilk 11 bile oynayamaz ama iste hakemler ve tff destegi ile sampiyonluga oynuyorlar.
Niang net GSli

Alpi07 01.03.2020 21:03 Pazar
Valla hocam ben bıktım artık. Bir şekilde bu Fatoş´un da 6s nin de hegomanyasinin bitirilmesi gerekiyor. Bizden geçtim artık ama bir takım bunu lütfen yapsın...Midem bulandı bunların her sene şampiyon olmasından. Resmen tek başlarına kaldılar ve her sene bu Fatoş´un suratından akan kibiri‚ egoyu görmek istemiyorum. Ne acıdır ki şampiyon olmamızdan geçtim şunlar olmasın yeter.
Malpi07 ha

2006da mac iptal olsun diye tribünlere yerleştirilen azizin ajanları planlamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt