Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kim olacak
Image result for volkan demirel

İsmail Kartal : Para İstemiyorum

06.03.2020 12:33 Cuma
Bruce Wayne

Şaka gibi camia ya1583528239413.webp

Gözümüzde fazla büyütmüşüz biz bu kulübü‚ şöyle büyük‚ böyle büyük.

Aha ulan‚ bu kadar işte...

Koca Fenerbahçe bu...

Aykut Kocaman
Ersun Yanal
Daum
Ayı
Emre
Arap İsmail
İlker Yağcıoğlu
Rıdvan Dilmen
Müjdat
Ali Şen
Aziz Yıldırım ve yancıları
Bir de Ali Koç

100 yıllık camia bu kadar...

Sırası gelen‚ fırsatını bulan‚ gelip ceplerini dolduruyor...

Biz de keriz gibi bu kemirgenleri finanse ediyoruz...

Fenerbahçe koca bir saadet zinciri olmuş‚ piramidin en altında da bizim gibi enayiler yer alıyor...

Screenshot_20200307-140026_Chrome.webp

Kısa bir hesapla,
Oynanan maç sayısı 24 x 3 puan = 72
Fbnin puanı 39 + jailsonun kaybettirdiği 25 = 64
Her yerde belirttiğiniz üzere hakemler, tff, mhk, damat tarafindan çalınan 22 puan + 64 = 86
86 - 72 = 14
14 = 4 galibiyet 2 beraberlik

Oynamadığınız maçlarda bile berabe kalmışsınız kanka kb. Bi bok olmaz sizden..

Her haftasonu mutlaka rakip taraftar forumlarına göz gezdiririm, hakikaten bu lobi muhabbeti kadar dangalakça bir muhabbet yok. Ve buna ciddi ciddi inananlar var. İşte efendim neymiş TS lobisi geçen haftaya kadar başatmış ama artık biz ile (onların tabiriyle 6s) yarıştıkları için güçleri yetmiyormuş bunun sinyalleri de bu hafta verilmiş vs vs.. :asd: Tamam bizim takım taraftarının da var böyle obsesif işleri ama sayı vallahi de billahi de bu kadar değil, belki GSC'de öyle adam sayısı azdır ondan bana öyle geliyordur onu bilemeyeceğim.

Son olarak bir diğer komik ve başkası adına utandıran şey de bize 6s veya cincon demeleri, net bir şekilde eziklik psikolojisinin dışa vurumu başka bir şey değil. Aşağıladıklarını sanıyorlar ama esas olarak kendi ezikliklerini sergiliyorlar farkında değiller.

Okuduğunuz için için teşekkür eder esenlikler dilerim.

Mühim dipnot: Bizim kullandığımız kuşlar tabiri 6s veya cincon ile aynı şey değil, mesela onlarda kediler diyor bunda bir şey yok tatlı atışma kapsamında değerlendirilebilir, mesela bizde hemen hemen hiç yok ama 7b falan yazanlar için geçerli olabilir ancak ki dediğim gibi görmüyorum pek, hatta bizim forumda hiç görmedim.

Her haftasonu mutlaka rakip taraftar forumlarına göz gezdiririm, hakikaten bu lobi muhabbeti kadar dangalakça bir muhabbet yok. Ve buna ciddi ciddi inananlar var. İşte efendim neymiş TS lobisi geçen haftaya kadar başatmış ama artık biz ile (onların tabiriyle 6s) yarıştıkları için güçleri yetmiyormuş bunun sinyalleri de bu hafta verilmiş vs vs.. :asd: Tamam bizim takım taraftarının da var böyle obsesif işleri ama sayı vallahi de billahi de bu kadar değil, belki GSC'de öyle adam sayısı azdır ondan bana öyle geliyordur onu bilemeyeceğim.

Son olarak bir diğer komik ve başkası adına utandıran şey de bize 6s veya cincon demeleri, net bir şekilde eziklik psikolojisinin dışa vurumu başka bir şey değil. Aşağıladıklarını sanıyorlar ama esas olarak kendi ezikliklerini sergiliyorlar farkında değiller.

Okuduğunuz için için teşekkür eder esenlikler dilerim.
abi ts forumuna baktım geçen günü eğer yaşları gerçekse 40 50 yaşındaki adamlar cincon diyo yaw harbiden komik 1 durum ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt