Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanlardan sonra gelen yükseliş

08.03.2020 00:58 Pazar

Mehmet_Ozen

Tarihimizde bizde 2 sezon ve üzeri çalışan 3 Alman hoca olmuş. Daum dışında başarılı olan yok belki‚ ama sonraki senelerde takımda bir yükseliş olmuş.

İlk Alman hocamız 1980 de gelen Friedel Rausch. Yanılmıyorsam bize gelmeden önce UEFA kupasını kazanmıştı. Ama bizdeki ilk sezonunda tarihimizde ilk defa küme düşme tehlikesi yaşadık. Sonraki sezon ise 3. olduk (kendisi şampiyon olamamasına rağmen ertesi sezonu gören sondan bir önceki yabancı hocamız). Ertesi sezon gelen Stankovic ile 5 kupalı sezonumuz geldi.

İkinci Alman Hocamız 1993 de gelen Holger Osieck. Şampiyon yapamamasına rağmen ertesi sezonu gören son yabancı hocamız. İlk sezon 2. ikinci sezon 4. olduk. Ertesi sezon gelen Parreira ile unutulmaz bir şampiyonluk yaşadık. Bir sezon sonra ise unutulmaz bir şampiyonlar ligi performansı geldi.

Son Alman hocamız ise Daum. Tarihimizdeki en başarılı hocalarımızdan birisi oldu. Daha önce beşiktaşta çalıştığı için ligi bilmesinin avantajı vardı. Sonrasında gelen Zico ile 100. yıl şampiyonluğu geldi. Ayrıca Avrupadaki en başarılı sezonumuzu yaşadık. 2. sene Avrupa´da evimizde yenilmedik.

Tabi sonrasında gelen hocalar da kaliteli isimlerdi. Belki 3 örnek anlamlı olmayabilir. Türkiye´deki diğer takımlara baktım‚ onlarda da benzer bir gidişat olmuş. Sadece Daum sonrası rasim karayı getiren beşiktaş buna uymuyor gibi .Ama dikkatli bakınca rasim kara ile şampiyonluğa oynadılar (vahap beyaz-ahmet çakar ile gsye kaybettiler). Avrupa´da da birşeyler yaptılar diye hatırlıyorum.

Tabiki hakem oyunlarının etkisi büyük. Ama sportif kısım için seneye bir Alman hoca ile anlaşalım. En az 2 sene kalsın. Şampiyon yapamasa da takımın iskeletini kurar en azından. Sonrasında tekrar yükselişe geçeciğimize inanıyorum. Geçmişte toparlamışız (herkes toparlamış). Yine toparlarız.

Tarihimizde bizde 2 sezon ve üzeri çalışan 3 Alman hoca olmuş.Daum dışında başarılı olan yok belki‚ ama sonraki senelerde takımda bir yükseliş olmuş.:asd::asd::asd:

tuerkei-lorant-514.jpg

ok.gif
F.Bahcem - 07.03.2020 20:58​
bos.gif

Nekadar gereksiz bi takim olduk ya..uzun yillarda toparlanamayiz. Anadolu takimina burunduk artik 5. lik icin 6. lik icin mucadele verecegiz. Biz bir zamanlarin Milani bir zamanlarin Lyonuyuz arkadaslar ister kabul edin ister etmeyin ama biz artik buyuz..uzun yillarda boyle kalacagiz..o ozlenen Fenerbahce daima oyle kalacak..

Bunlar ne zaman Milan ne zaman Lyon oldular ben futboldan mı koptum bi ara :D

ok.gif
F.Bahcem - 07.03.2020 20:58

bos.gif

Nekadar gereksiz bi takim olduk ya..uzun yillarda toparlanamayiz. Anadolu takimina burunduk artik 5. lik icin 6. lik icin mucadele verecegiz. Biz bir zamanlarin Milani bir zamanlarin Lyonuyuz arkadaslar ister kabul edin ister etmeyin ama biz artik buyuz..uzun yillarda boyle kalacagiz..o ozlenen Fenerbahce daima oyle kalacak..

Bunlar ne zaman Milan ne zaman Lyon oldular ben futboldan mı koptum bi ara :D
Yahu dur ellerinde tutunacak bir şeyleri kalmadı. He öylesin filan de geç.

lan bunların ortalama aykusu 68 filan ya. Çok üzücü fakat komik de.​

Lacivert - Asalet

08.03.2020 00:02 Pazar

EftalFeder

Fenerbahceli insanlar cok dürüst insanlardir.

Cevremdeki bütün renktaslarim örnek alinacak kadar temiz ve naiftir.

Rengimizde bulunan LACIVERT yani aseleti temsil eden renk ülkenin bir cok kesiminde ne yazikki bulunmamaktadir.

Ya asaletimizden taviz verecegiz yada eze eze LACIVERTI arinlarina cakacagiz.

Bu Ali ile olur veya veli ile fark etmez ama lütfen DIK durus sergileyin ey Fenerbahcemi yöneten kesim.

Daha bugün 3 adet Forma hediye almis 65 yasindaki BABAM‚ lütfen Babam kadar umutlu olun.

Baska Fenerbahce yok!

Hadi madem çok asaletlisiniz sg yiyorsa çekin takımı ligden dik duruş sergileyin 113 yıllık tarihinizde ilk kez.

Fenerbahçe onurunu serefini IKTIDAR´a satmadigi surece basari gelmez

08.03.2020 11:54 Pazar

Fenerlikral

Comolli
30 transfer
2 sene sol bek alamama
Yanliş t.dler
De mi iktidar ?

Adam yapıştırıp geçmiş.İçlerinde nadirde olsa kafası çalışanlarıda var.

Fenerbahçe onurunu serefini IKTIDAR´a satmadigi surece basari gelmez

08.03.2020 11:54 Pazar

Fenerlikral

Comolli
30 transfer
2 sene sol bek alamama
Yanliş t.dler
De mi iktidar ?

Adam yapıştırıp geçmiş.İçlerinde nadirde olsa kafası çalışanlarıda var.
İnsan hayret ediyor. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt