Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu alkolik ne arıyor burada? Ha pardon kendisi Mali Moç aşığı bir fenerli idi unutmuşum.

T.MahirKoc - 09.03.2020 17:28

bos.gif

fenerbahçe halkın takımıdır.

birlik olmak yerine ayrışıyoruz. çocukken hatırlıyorum her şeyim fenerbahçeydi. tv yi açardım.

hayat bilgisindeki ortega fenerbahçeye gitme hayali kuruyordu.

hayat-bilgisi-sedatin-fenerbahceye-transfer-olmasi_10369201-54170_854x480.jpg

başka kanala geçerdim futbolcular varmısın yokmusunda yarışıyor. cem yılmaz şakayla karışık başkandan ronaldinhoyu istiyordu. yarışmacı ise carlostu

5c8cfe6f45d2a08af416fc67.jpg

hababam boşuna mı fenerbahçe maçlarına kaçıyordu

700x141709_hababam-3_2.jpg

daha geri gidiyorum çarli filmi o dönem kıymetli bir diziydi. şimdi saçma gelebilir ama maymunda bile fenerbahçe forması vardı

123124.jpg

sokaktaki zengin ‚ fakir tüm çocuklarda fenerbahçe forması oluyordu.

130420396b90a06dcaee2a3149576997.jpeg

stadlarımız düğün yeri gibi şen oluyordu

Unutulmaz-Derbiler.jpg

o zamanlar ayrışmamıştık birdik tekdik.

eski günleri çok özlüyorum ‚ hani her yeri sarı ve lacivert olduğu günleri

s-8f877490d55a10140c516898f824560e8caa14e4.jpg

birbirimizi germek yerine birlik olalım
başka fener yok

Mesaj T.MahirKoc tarafından düzenlenmiştir...

Bu arkadaş kesin fenerli burada casusluk yapıyor :asd:

Bas bas ben bir malim diye bagiran bir aciklama.

Berke Özer: "İster 5 sene ister 10 sene daha şampiyon olmasın. Fenerbahçe'nin başarısı kupalarla ya da şampiyonluklarla ölçülmez. Benim için her zaman en büyük Fenerbahçe"
Yıllardır böyle diyen fbli arkadaşlarımla taşak geçmemi sağlayan cümledir bu.
Benim fikrim İslam çupi içindeki fb sevgisini bu yolla anlatmak istemiş, aslında güzel de söylemiş hani. Kupa, şampiyonluk vs almasada , içimdekinin tarifi yok seviyorum demiş. Mesela Adana Demirspor taraftarları da aynı şeyi söylüyor, menemen spor taraftarları da. Yani şu sözün fiili büyüklükle hiç ama hiç bir alakası yok. Tamamen hissel, duygusal bir cümle.
Gel gelelim angutlar dışında hiç bir takım bu sevgiyi başka yöne çekmez. Ama fbliler bunu, hayatları Galatasaray'ın aldığı kupalarla geçtiği için, bu durumun ezikliği ile tamamen fiili algılamakta, dolaysıyla da tabiiki rakipleri(!) tarafından taşağa alınmakta. Galatasaray kupalarda, şampiyonluklara ezmiş geçmiş, Türkiye'nin en büyük klübü olmuş, fblilere konuşuyorsun bizim büyüklüğümüz başka bir büyüklük , Tr'de en büyük biziz falan filan.. Peki nasıl oluyor bu? Cevap yok..
Bunun başka bir türlü analizi olamaz. Bu salaklığın tek açıklaması kendilerine 1rakip gördükleri Galatasaray'ın almış başını gitmiş olmasından dolayı, artık rekabetinde yavaş yavaş sona ermesini görüp geride kalmış olmalarından dolayı yaşadıkları ağır hayal kırıklığı ve eziklik.
Eğer fb ile biz toplam kupa, şampiyonluklar, vs.. olarak yer değiştirmiş olsaydık, bu duygusal olarak söylenmiş söz ve İslam Çupi yok olur, kaybolur giderdi. Gel gelelim ne kadar İroniktir ki, İslam çupi'yi yaşatan da aslında tam olarak fbnin başarısızlıkları ve rekabetten uzak kalması. Üzülüyorum ki, bunun farkına da hiçbir zaman varamayacaklar. :)

fenerin ne kadar traş bir takım olduğu net bir şekilde ortada.

antudaki dr.yiğitkaragoz ve avuktahmedarifkesen hesaplarım banlanınca t.mahirkoç hesabımı kendim banlattım. çünkü zerre keyif almıyordum artık

diğer taraftan konyaspor feneri 1-0 yenerken kimse gelip buraya taş taş geçmiyor

bu başlığa yazıp geyik yapıyor.

ezeli rakibi olarak bizler bile bu boktan futbollarına alışmış vaziyetteyiz. onlara gülemiyoruz ortada komik birşey kalmadı😑

Lig iptal olursa biz gecen sene sampiyon olduk diye gene sampiyonlar ligine gitmezmiyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt