Yapay Zekalı robot Teknik direktör efsane fikirmiş yalnız.
Genelde bunlara gelen TD'ler de zeka soru olduğundan mütevellit demiştir herhalde rengim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapay Zekalı robot Teknik direktör efsane fikirmiş yalnız.
Genelde bunlara gelen TD'ler de zeka soru olduğundan mütevellit demiştir herhalde rengim.

Bu alkolik ne arıyor burada? Ha pardon kendisi Mali Moç aşığı bir fenerli idi unutmuşum.
T.MahirKoc - 09.03.2020 17:28
![]()
fenerbahçe halkın takımıdır.
birlik olmak yerine ayrışıyoruz. çocukken hatırlıyorum her şeyim fenerbahçeydi. tv yi açardım.
hayat bilgisindeki ortega fenerbahçeye gitme hayali kuruyordu.
![]()
başka kanala geçerdim futbolcular varmısın yokmusunda yarışıyor. cem yılmaz şakayla karışık başkandan ronaldinhoyu istiyordu. yarışmacı ise carlostu
![]()
hababam boşuna mı fenerbahçe maçlarına kaçıyordu
![]()
daha geri gidiyorum çarli filmi o dönem kıymetli bir diziydi. şimdi saçma gelebilir ama maymunda bile fenerbahçe forması vardı
![]()
sokaktaki zengin ‚ fakir tüm çocuklarda fenerbahçe forması oluyordu.
![]()
stadlarımız düğün yeri gibi şen oluyordu
![]()
o zamanlar ayrışmamıştık birdik tekdik.
eski günleri çok özlüyorum ‚ hani her yeri sarı ve lacivert olduğu günleri
![]()
birbirimizi germek yerine birlik olalım
başka fener yok
Mesaj T.MahirKoc tarafından düzenlenmiştir...

Fırsattan istifadeAdnan KASIKCI - 13.03.2020 17:31
bu sene lig iptal edilmeli. 2019/2020 sampiyonu olmamali. Ligden dusende cikanda olmamali.

beklenen kıvama geliyorlar yavaş yavaşFırsattan istifade![]()
Senin o kirmizi suratini yerim can kardesim,ne tatli smiley mis o öylededim bakim napıyolar adamlar mesut bakkalın teşvik muhabbeti üzerine konusuyo. biri de diyo ki başkası yapsa kulubü kapatırlarorul evlatlarındaki yüze bak nkfvas deli oldum gece geceEkli dosyayı görüntüle 74465
Yıllardır böyle diyen fbli arkadaşlarımla taşak geçmemi sağlayan cümledir bu.Bas bas ben bir malim diye bagiran bir aciklama.
Berke Özer: "İster 5 sene ister 10 sene daha şampiyon olmasın. Fenerbahçe'nin başarısı kupalarla ya da şampiyonluklarla ölçülmez. Benim için her zaman en büyük Fenerbahçe"