Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benjamin Stambouli zu FB

@Musap Aydinli
@Arif Ulu

''
bende size Stambouli nasil bir futbolcu diye anlatayim.

bütün gezegendeki cöpleri topla. cöpleri dragon ball´daki gibi füzyon et. Gökada tarihin gelmis gecmis en büyük cöpü ortaya cikar‚ adi da Stambouli olur.

Adam ne hizli‚ ne fiziği var‚ ne gücü var‚ ne stoper oynar‚ ne orta saha oynar‚ ne pas atar‚ ne boyu var ve stoper oynamak icin kuvet hele hele hic yok.

Bildiginiz Fenerbahce tarihinin gelmis gecmis en gereksiz‚ en sacma sapan‚ en alakasiz ve en cöpün CÖP transfer´i olur. Krasic ve Serdar Kesimal transferler bunun yaninda Messi ve Ronaldo transfer etmis gibi görünebilir. Hatta‚ ilk 11´e Reyes ve onun arkadaslarini ve ailesini koyarim‚ ama Stambouli´yi oynatmam.''

Benjamin Stambouli zu FB

@Musap Aydinli
@Arif Ulu

''
bende size Stambouli nasil bir futbolcu diye anlatayim.

bütün gezegendeki cöpleri topla. cöpleri dragon ball´daki gibi füzyon et. Gökada tarihin gelmis gecmis en büyük cöpü ortaya cikar‚ adi da Stambouli olur.

Adam ne hizli‚ ne fiziği var‚ ne gücü var‚ ne stoper oynar‚ ne orta saha oynar‚ ne pas atar‚ ne boyu var ve stoper oynamak icin kuvet hele hele hic yok.

Bildiginiz Fenerbahce tarihinin gelmis gecmis en gereksiz‚ en sacma sapan‚ en alakasiz ve en cöpün CÖP transfer´i olur. Krasic ve Serdar Kesimal transferler bunun yaninda Messi ve Ronaldo transfer etmis gibi görünebilir. Hatta‚ ilk 11´e Reyes ve onun arkadaslarini ve ailesini koyarim‚ ama Stambouli´yi oynatmam.''
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Stambouli Gs ye gelirse göbek atarim 40 gün 40 gece. Adam muazzam dehset birsey. Ki S04 yollamaz. Hem kaptan + Yönetim kurulunda bir funksiyonu var
Tek problemi son senelerde ara sira sakatlanmasi. Bize karsi nasildi hatirla bi

Srambouli mevksisz oyuncu. Orta saha için tekniği ve koşma performansı zayıf aklıyor, stoper için ise hava hakimiyeti ve gücü. Ben beğenmeme kendisini.

Stambul bize karsi manyakti rambo gibi topcu
Sakatliklari olmasaydi Ozanla iyi ikili olurlardi veya sane ile manyak 3lü.
Büyük karakterdir Stambouli. Arkadan oyun kurmasi posisyonlari kesmesi felan.
Terimin lideri olurdu daha dogrusu Popescu/Bülent/Ujfalusiden sonra stoperin generali

Altay hariç‚ imzamı atarım. Ulan ben çıldırıyorum‚ içim soğumuyor bu fetöcü pislik takımın yaptıklarını düşününce‚ çıldıracak gibi oluyorum‚ kan basıncım fırlıyor bunlar hala lay lay lom Sinan‚ alpaslan. Yerli havuzu gurbetçiler dışında zaten çöp halen yerliye yöneldik diyorlar. Millet yabancılarla dolduruyor biz yerlilerle. Mahallenin safı bir biz miyiz anasını satayım

@Hayri Cund

kudurmus bu ahbert

Altay hariç‚ imzamı atarım. Ulan ben çıldırıyorum‚ içim soğumuyor bu fetöcü pislik takımın yaptıklarını düşününce‚ çıldıracak gibi oluyorum‚ kan basıncım fırlıyor bunlar hala lay lay lom Sinan‚ alpaslan. Yerli havuzu gurbetçiler dışında zaten çöp halen yerliye yöneldik diyorlar. Millet yabancılarla dolduruyor biz yerlilerle. Mahallenin safı bir biz miyiz anasını satayım

@Hayri Cund

kudurmus bu ahbert

bana ne
boyle sacma seyler icin tagleme

@Hayri Cund

kudurmus bu ahbert

bizene bundan Teakan

ligler başlıyo, liglerin en heyecanlı yerinde uçurulması söz konusu max. verimli ceza açısından
Ligler baslayinca bana ceza gelecek deg mi?fatih hoca son ruyamda totemlerinden bahsetme dedi,bi de cok zayifsin yemek ye az demisti

16 mayis fb yanlis anons xd
Ulan adamlar her gün baska hezimet yasamislar

Ligler baslayinca bana ceza gelecek deg mi?fatih hoca son ruyamda totemlerinden bahsetme dedi,bi de cok zayifsin yemek ye az demisti

10382.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt