Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Turan - 04.06.2020 10:13

Derin gese ince ince çalışmış yine. Heriflerdeki lobi Real Madrid seviyesinde.

-

ElEmperador - 04.06.2020 11:23

bu iş sadece lobiyle de olmaz duygusal bağlar da var. Koç bunları da ortaya çıkartmalı.
uefa hakkında soruşturmalar ayyuka çıkmış vaziyette.
Bu şer ilişkilerini çözmek için gerekli tedbirleri almalı ama ümidim yok.
Uefa ve kıta avrupasından tamamen bihaber bir yönetim var...

Her küsküyü yiyen bizden biliyor.
En son ne zaman şampiyon olmuş Trabzon?
Şu tabloda şampiyon olma ihtimali ne kadar?

Gscimbom mobil

limonbalik - 05.06.2020 01:54​
bos.gif

Tr medyası salak mı yapıyor? Trabzonu gs lobisinin yaktığı çok belli hiç bi yerde bahsedilmiyor. Kapışsınlar şimdi hahha

Aynen sampiyon cimbom diye bagiriyordur Uefa

bunlar cidden trabzonu biz gidelim diye men ettiklerini sanıyor harbi harbi :asd: mal yuvası yemin ederim :D

Bir insanın GS'ın Fifa ve UEFA'da ciddi ciddi lobisi olduğunu düşünmesi için ruh hastası olması lazım yav. Acıyorum bunlara.

Böyle olmaları hoşuma gidiyor , Aziz varken bu kadar ezik değillerdi bir ağırlıkları vardı artık camia olarak da taraftar olarak da ağlamak dışında yaptıkları başka bir şey kalmadı.

metallic canary - 05.06.2020 09:56

Bu söylemlerden çıkardığımız ;
Fenerbahçenin 2010-11 sezonundaki şampiyonluğu alınmalıdır.Fenerbahçe şike yapmıştır.
Yapılması gereken;
Fenerbahçe üyeliğinden ihraç .

-

Alex69 - 05.06.2020 15:20

Senin gibi sözde "Fenerbahçe´linin" Allah 100000000000 b..asını versin‚ şerrrrrrrrrfsiz kaç para aldın bunları söylemek için‚ 2011´de kaç para/kaç tane ihale aldın CAS davasını çekmek için ? Hainin önünde gideni anlat !

-

Lebowski - 05.06.2020 17:53

Aziz Yıldırım yargıtay onamasından sonra (ömrü yeterse tabi!) 96-2000 olmak üzere 2006‚ 2002‚ 2008 ve 3 temmuzu çıkıp anlatması farz oldu artık.

çıkıp bakın bu orrospunun çocukları böyle böyle şike yaptı‚ sonra da ihale bize kaldı demesi şart.

bunları konuşmazsa‚ sonra da Fenerbahçe düşmanlarının anasını sikeyim demezse onun da Nihattan farkı kalmaz gözümde.

Son düzenleme:
SERKAN MERT - 05.06.2020 18:36

Madem dolaylı olarak suçluyor‚kendisi de klüpte 2. başkandı.
İkinci derece suçlu olarak Aziz Yıldırım´ın yarısı kadar (6 ay) hapiste yatması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt