Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varyete39 - 12.12.2020 21:33

Sadece Erol Bulut değil..Galatasaraylı Emre‚ her an sorun çıkartabilecek Volkan ve tüm yetersizler hemen bu gece şutlanmalı..

Sportif Direktör Alex‚ Teknik Direktör Jardim‚ Alt Yapı Direktörü Luxemburgo olmalı..Benfica´nın baş scoutu kim ise derhal getirilmeli..

tabi boş konuşuyorum..tüm bunların olması için önce dirayetsiz yönetimin gitmesi lazım..sistem her alanda bizi ezdi..Ali Koç dedik‚ güçlüdür dedik..tek hamlen olmadı bu duruma karşı..

bize bu günleri yaşatanlara yazıklar olsun..yok Fenerbahçe´nin büyüklüğü şampiyonluk büyüklüğü değilmiş bilmem ne..Fenerbahçe´nin büyüklüğü şampiyonluk büyüklüğüdür..bu masalları oğluma ve diğer çocuklara anlatın..hangi takımı tutacaklar bu gidişle?..

hemen‚ derhal kim el koyacaksa koysun bu duruma..böylesi bir miskinlik tarihte görülmemiştir..

Bu gece Erol istife etmezse ONURSUZ‚ onu kovmayanlar ise FENERBAHÇE li DEĞİLLERDİR !
bos.gif

Bu kadar açık ve net !

Eğer erol iyi bir insansa‚ yani onurlu bir insansa bu akşam istifa eder‚ etmezse paranın uşağı onursuz bir insandır tüm Türkiye de bunu böyle bilir !..yok o etmedi eğer onu kovmazlarsa yöneten kişiler Fenerbahçeli değillerdir ve mutlaka kongrede tüm yönetim kadrosu bırakın yönetimi üyelikten atılmalılardır.

Bunu böyle bilin arkadaşlar‚ gece uzun hepimiz göreceğiz...

çok sert

Bu gece Erol istife etmezse ONURSUZ‚ onu kovmayanlar ise FENERBAHÇE li DEĞİLLER !
bos.gif

Eskiden biri istifa ederse bir şeyler değişir diye düşünürdüm. Hayır değişmiyor. Etse de etmese de takımın durumu bu. Bu sezon Avrupa´ya gidersek ben başarı sayarım. Öyle berbat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt