- 8 Temmuz 2015
- 35.768
- 70.592
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok o biraz daha yaşlı bi adamdıhegolomanya reis değil mi bu
| Bu gece Erol istife etmezse ONURSUZ‚ onu kovmayanlar ise FENERBAHÇE li DEĞİLLERDİR ! |
Bu kadar açık ve net ! Eğer erol iyi bir insansa‚ yani onurlu bir insansa bu akşam istifa eder‚ etmezse paranın uşağı onursuz bir insandır tüm Türkiye de bunu böyle bilir !..yok o etmedi eğer onu kovmazlarsa yöneten kişiler Fenerbahçeli değillerdir ve mutlaka kongrede tüm yönetim kadrosu bırakın yönetimi üyelikten atılmalılardır. Bunu böyle bilin arkadaşlar‚ gece uzun hepimiz göreceğiz... |
@Ahmed Arif Kesen in tüm postları da dahil edilmeli
| Bu gece Erol istife etmezse ONURSUZ‚ onu kovmayanlar ise FENERBAHÇE li DEĞİLLER ! |
ali akşam alır viskisini denize bakarak yudumlar çokta umrundaydı taraftar falan. |
Ben hayatımda böyle yerin dibine sokma görmedim.Yok yav o kadar mı düştü Antu.
| Bu gece Erol istife etmezse ONURSUZ‚ onu kovmayanlar ise FENERBAHÇE li DEĞİLLER ! |
Eskiden biri istifa ederse bir şeyler değişir diye düşünürdüm. Hayır değişmiyor. Etse de etmese de takımın durumu bu. Bu sezon Avrupa´ya gidersek ben başarı sayarım. Öyle berbat... |
Rıdvan'ı izliyorum şu sıralar. Türkiye'de Galatasaray hariç kulüplerin burnunun neden boktan çıkmadığını izah edebilecek doneler sunuyor.
Yok yav o kadar mı düştü Antu.
Fenerlilerden de daha düşman doğruAhmed arif fenerli degil...